Ankara Büyüksehir Belediyesi'nin Ankaragücü'ne Destegi Sürüyor

Ankara Büyüksehir Belediyesi, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Tandogan Tesisleri’nde baslattigi yenileme çalismalarina devam ediyor.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, gençlerin sagligi ve mutlulugu için spora ve sporcuya olan destegini ara vermeden sürdürüyor. Baskent’te sporun gelismesi amaciyla spor kulüplerine destek olmaya devam eden Büyüksehir Belediyesi, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Tandogan Tesisleri’ni de bastan asagi yeniliyor. FIFA standartlarinda sentetik çim saha ve 192 kisi kapasiteli tribün insa eden Kent Estetigi Daire Baskanligi, tesiste genel tadilat ve yenileme çalismalarinin yani sira yeni soyunma odalari ve aydinlatma gibi birçok imalati ise hizla sürdürüyor.

Baskent’e yakisir bir spor tesisi olacak

Kent Estetigi Daire Baskanligi Bakim Onarim Sube Müdürlügü tarafindan kapali spor salonunun çati izolasyonu ve genel tadilati gerçeklestirilirken, basketbol sahasinin parke zemini, jimnastik salonu ve mevcut soyunma odalari yenilendi. Baskent’e yakisir bir spor tesisi yapmak için bakim ve onarim çalismalarinin titizlikle devam ettirildigi MKE Ankaragücü Spor Kulübü Tandogan Tesisleri’nin ayrica asfalti, koltuk dösemeleri, tesisat isleri, elektrik, fayans ve alçi islemleri tamamlanirken, bastan asagi da boyandi.

Tribün insasi tamamlandi, ek soyunma odalari yapiliyor

Tesiste FIFA standartlarinda sentetik çim saha yapan Kent Estetigi Daire Baskanligi, 400’ü altyapi sporcusu olmak üzere spor okuluna kayitli ögrencilerle birlikte toplam 2 bin sporcunun yararlandigi sahanin tribün insasini da tamamladi. Kent Estetigi Kentsel Tasarim Sube Müdürlügü tarafindan yapimi gerçeklestirilen 192 kisi kapasiteli tribünle tesis daha modern bir görünüme kavusurken, sakatliklarin önüne geçmek için duvar minderi imalatini da bitiren Kentsel Tasarim Sube Müdürlügü ekipleri, minderleri de saha duvarlarina monte etti. Tesiste mevcut soyunma odalarinin disinda yeni soyunma odalari imalatina da baslayan Kentsel Tasarim Sube Müdürlügü ekipleri, tampon file imalati ile aydinlatma ünitelerinin montajina ise devam ediyor.

Kaynak: İHA