Yukatel Merkezefendi Belediyesi, ABD'li Basketbolcu Jeremy Hollowell'i Transfer Etti

ING Basketbol Süper Ligi'nin yeni takimlarindan Yukatel Merkezefendi Belediyesi, ABD'li oyuncu Jeremy Hollowell'i kadrosuna dahil etti.

Kulüpten yapilan açiklamada, en son Yunanistan'in Ionikos Nikaias takiminda forma giyen 27 yasindaki Hollowell ile anlasildigi kaydedildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen kulüp asbaskani Gökhan Göksin, transfer çalismalarinin tüm hiziyla devam ettigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Birçok oyuncu ile görüsmelerimiz devam ediyor. Bilindigi üzere kadromuzdaki Altan Erol, Ümit Sonkol, Hakan Yapar ve Serkan Mentese ile yeniden anlastik. Yerli transferinde ise Yigitcan Turna ve Thomas Akyazili ailemize katildi. Ilk yabanci oyuncumuzu da transfer ettik. Denizli'ye hayirli olsun. Taraftarlarimiz bizi izlemeye devam etsin."

Asbaskan Veli Tefenlili ise yabanci oyuncu transferi konusunda aceleci olmadiklarini ve bu konuda ince eleyip sik dokuyacaklarini aktararak, "Öncelikle takimin iskeletini koruduk. Yeni sezonda yine iddiali bir kadro kurarak, Denizlililere yakisan bir takim olusturacagiz. Taraftarlarimizin gönlü rahat olsun." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA