Yerköyspor Yeni Ilhan Parlak'lar Pesinde

Son dönemde yaptigi altyapi çalismalariyla kamuoyunun takdirini kazanan Yerköyspor, hafta sonu altyapi seçmelerine hazirlaniyor. Türk futboluna yeni Ilhan Parlak’lar kazandirma mottosuyla altyapi seçmelerini ilan eden Yerköyspor Baskani Haci Yusuf Sahin yaptigi açiklamada 26 Haziran Cumartesi günü altyapi seçmeleri gerçeklestireceklerini söyledi.

Yerköyspor Baskani Haci Yusuf Sahin, altyapi seçmeleri ile ilgili verdigi bilgilerde, “Amacimiz ilçemizdeki yetenekli çocuklari Türk Futboluna kazandirmak. Bu sene ilk kez düzenleyecegimiz organize altyapi seçmelerimiz ilçe halkindan gelen yogun talep üzerine gerçeklestirilecek. Yahyali ilçe Stadi’nda yapacagimiz seçmelerin sonucu kadromuza katacagimiz minik futbolcularin tüm ekipmanlari kulübümüzce karsilanacak. Yahyali’da senlik havasinda düzenleyecegimiz bu organizasyon futbol altyapi çalismalari için yeni bir baslangiç olacak” dedi.

Seçmelere bu sezon attigi 9 golle Kayserispor’un ligde kalmasinda çok önemli rol oynayan Kaptan Ilhan Parlak’in davet edildigini belirten Haci Yusuf Sahin sözlerini söyle tamamladi: “Ilhan Parlak, altyapimizdan yetisen bir oyuncu. Ilhan minik futbolcu kardesleri ile yakindan ilgileniyor. Sayet Kayseri’de olursa mutlaka katilacagini söyledi.

Insallah organizasyonumuz hayirlara vesile olur” dedi.

Kaynak: İHA