Sampiyon Altug Demir'e Havalimaninda Coskulu Karsilama

Özbekistan’da düzenlenen WAKO Uluslararasi Kick Boks Turnuvasi’nda Kazakistanli rakibini yenerek sampiyon olan Ilkadim Belediye Spor Kulübü sporcusu Altug Demir, dönüste Samsun-Çarsamba Havalimani’nda cosku ile karsilandi.

Ilkadim Belediye sporcusu Altug Demir, Özbekistan’in baskenti Taskent’te düzenlenen WAKO Uluslararasi Kick Boks Turnuvasi’na Antrenör Özgür Arli ile hazirlanarak katildi.

Demir, 71 kilogram büyükler full contact kategorisinde finalde, Kazakistanli rakibini yenerek sampiyon oldu.

14 -21 Haziran arasinda düzenlenen turnuvada basarili bir performans ortaya koyarak ay-yildizli bayragi göndere çektiren sporcu Altug Demir, Samsun-Çarsamba Havalimani’nda Ilkadim Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman, kulüp yöneticileri, antrenörleri, yakinlari ve çalisma arkadaslari tarafindan coskuyla karsilandi. “Hos geldin Sampiyon” yazili pankarti görerek duygulanan Altug Demir sevincini ailesi ve sevenleri ile paylasti.

“Kulübümüz basarisini bir kez daha tescilledi”

Yasanan basarinin Samsun için tarifsiz bir mutluluk yasattigini ifade eden Ilkadim Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman, ”Ilkadim Belediye Spor Kulübü bir kez daha basarisini tescilledi. Katildigi müsabakalarda sehrimizi en iyi sekilde temsil eden ve yakaladigi basarilarla sampiyonlugunu ilan ederek bizleri gururlandiran sporcumuz Altug Demir’e ve Antrenörümüz Özgür Arli’yi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.



“Emeklerimizin karsiligini aldik”

Altug Demir’i aldigi basaridan dolayi tebrik eden Özgür Arli, “Bu organizasyona en iyi sekilde hazirlanmistik. Emeklerimizin karsiligini aldik. Insallah bundan sonrasi için de hem Samsun hem de ülkemize önemli dereceler kazandiracaktir. Organizasyona katilan tüm milli sporcularimi tebrik ediyorum” diye konustu.



“Salon sporlarina destegimiz artarak devam edecek”

Ilkadim Belediyesi olarak her zaman ilklerin ve yenilerin belediyesi olduklarini ifade eden Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas ise “Uluslararasi arenada sanli bayragimizi göklere çektirerek Istiklal Marsimizi okutan sampiyon sporcumuz Altug Demir gögsümüzü kabartti. Basarilarindan dolayi tüm sporcu arkadaslarimizi tebrik ediyorum. Bundan sonra da Ilkadim’da salon sporlari basta olmak üzere gençlerin merakla takip ettigi kick boks olmak üzere bu tarz spor çalismalarimiz devam edecektir. Gençligin zinde ve azimli olarak yetismesi adina bir taraftan spor bir taraftan da sosyal belediyecilik çalismalarimiza devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA