Nando De Colo 1 Yil Daha Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Beko, Nando De Colo’nun sözlesmesinin yil daha uzatildigini açikladi.

Fenerbahçe Beko kadrosuna 2019-20 sezonunda katilan Fransiz guard Nando De Colo ile sari-lacivertli ekip arasindaki anlasma 2021-2022 sezonunun sonuna dek uzatildi. Fenerbahçe, 34 yasindaki basketbolcu ile 1 yillik sözlesme uzatildigini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Yapilan açiklamada su ifadelere yer verildi:

"EuroLeague’de üç kez en iyi bese, üç kez de en iyi ikinci bese seçilmis, iki kez sampiyonluga ulasmis, bir kez normal sezon MVP’si ve bir kez de Final Four MVP’si olmus, ayni zamanda Fransa Milli Takimi’yla da Avrupa ve Dünya Sampiyonalarinda sayisiz basarilar kazanmis Nando De Colo, bir sezon boyunca Fenerbahçe Ailesi’nin parçasi olmaya devam edecek.

Nando De Colo, geride biraktigimiz EuroLeague sezonunda 32 maçta forma giyerek 15.8 sayi, 3.9 asist, 3.2 ribaund, 1.4 top çalma, 18.8 verimlilik puani istatistikleri yakaladi. Sporcumuz, bu performansiyla EuroLeague’de sezonun en iyi ikinci besinde kendisine yer buldu.

Bu anlasmanin Kulübümüz ve sporcumuz için hayirli olmasini diliyor, Nando De Colo’ya Fenerbahçe formasi altinda basarilarla dolu bir sezon diliyoruz."

Kaynak: İHA