Nando De Colo, 1 Sezon Daha Fenerbahçe Beko'da

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takimi'nda Fransiz oyun kurucu Nando De Colo'nun sözlesmesi 1 sezon uzatildi.

Sari-lacivertli kulüpten yapilan açiklamada, "Fenerbahçe Beko kadrosuna 2019-2020 sezonunda katilan ve THY Avrupa Ligi tarihinin en degerli oyun kurucularindan biri olan Fransiz sporcumuz Nando De Colo ile takimimiz arasindaki anlasma, 2021-2022 sezonunun sonuna dek uzatilmistir." denildi.

Açiklamada, kariyerinde birçok basari elde eden De Colo'nun THY Avrupa Ligi'nde üçer kez en iyi 5 ve en iyi ikinci 5'e seçildigi, bu kulvarda 2 kez sampiyonluga ulastigi, birer kez normal sezon ile Dörtlü Final'de "En degerli oyuncu" seçildigi aktarildi.

Nando De Colo'nun geride kalan sezonda THY Avrupa Ligi'nde 32 maçta forma giyerek 15,8 sayi, 3,9 asist, 3,2 ribaunt, 1,4 top çalma ortalamalariyla mücadele ettigi kaydedildi. 34 yasindaki oyuncunun bu performansiyla THY Avrupa Ligi'nde sezonun en iyi ikinci besinde kendisine yer buldugu belirtildi.

Açiklama, "Bu anlasmanin kulübümüz ve sporcumuz için hayirli olmasini diliyor, Nando De Colo'ya Fenerbahçe formasi altinda basarilarla dolu bir sezon diliyoruz." ifadeleriyle sona erdi.

Kaynak: AA