Muratpasa Belediyespor'da Özcan Yilmaz Dönemi

Muratpasa Belediyespor’un yeni baskani Özcan Yilmaz oldu. Genel kurulun ardindan ilk toplantisini yapan yönetim kurulunda baskan yardimciliklarina ise Yusuf Emre Ertugan ve Zühtü Sahin seçildi.

Muratpasa Belediyespor, olaganüstü gerçeklesen genel kurulunun ardindan ilk yönetim kurulu toplantisini Adalya Vakfi Engelsiz Kafe’de gerçeklestirdi. Toplantida kulüp baskanligina Özcan Yilmaz seçilirken baskan yardimciliklarina Yusuf Emre Ertugan ve Zühtü Sahin getirildi.

Kulübün yeni yönetim kurulu Murat Simsek, Ahmet Öztürk, Yener Altintas, Ihsan Özden, Sertaç Güngör, Recep Salih Tetikcan, Hasan Ercüment Tasdemir, Mehmet Akif Baris Çevik’ten olustu.

Kulüp Baskani Yilmaz, yönetime yeni isimlerin katildigini belirterek hep birlikte büyük bir uyum içinde hedeflere dogru ilerleyeceklerini söyledi.

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal’a kulübe her anlamda verdigi destekler dolayisiyla tesekkür eden Yilmaz, sunlari söyledi: “Bilindigi üzere bu sezon Kadinlar Voleybol 1. Lig’inden mücadelesine baslayacak bir takim kuruluyoruz. Transferlere basladik. Deneyimli bir antrenörü, Eyüp Emin Imen hocamizi takimin basina getiriyoruz. Sampiyonlugu hedefleyen iddiali bir takim olusturuyoruz. Bununla birlikte cimnastik, halter ve diger branslarda da kulüp faaliyetlerimizi gelistirerek devam edecegiz. Yeni dönemin hem kulübümüze hem de spor camiasina hayirli olmasini diliyorum.”

Diger yandan, toplantida yapilan görev dagiliminda Sertaç Güngör, voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.

Kaynak: İHA