Mardinspor'un Yeni Yönetim Kadrosu Belirlendi

Mardinspor 1969 yeni yönetim kadrosu belli oldu, kulüp baskanligina Nasir Duyan seçildi.

Mardinpsor 1969 Kulüp çatisi altinda toplanan yeni yönetimde görev dagilimi yapildi. Kulüp baskanligina Nasir Duyan, baskan yardimciligina Cebrail Aslan, sekreterlik ve akreditasyona Sahin Arpa, saymanliga Ekrem Sümer, futbol takimi ve tesis sorumluluguna Ugur Çakar, altyapi ve koordinasyona Ahmet Azun, stadyum ve taraftar sorumluluguna Abdulselam Er ve Ridvan Asar, basin ve iletisim Mehmet ve Abdulkadir Can getirildi.

Mardinspor’un yeni baskani Nasir Duyan, yeni yönetimin Mardin’e hayirli ve ugurlu olmasini diledi. Yeni yönetimde bulunanlara basari dileklerinde bulunan baskan Nasir Duyan, “Allah utandirmasin. Mardinspor’da daha önce yöneticilik yapmis, arkadaslara da tesekkür ediyorum. 1969’dan bu yana Mardin’e hizmet etmis hocasindan tutun futbolcusuna, teknik ekibinden çaycisina kadar, hepsine teker teker tesekkür ediyorum. Zor bir süreç, zor bir görev. Spor çok farkli bir ortam” dedi.



“Hedefimiz Mardinspor’u 1. Lig’e çikarmak”

Seffaf bir yönetim ile çalisacaklarini kaydeden baskan Duyan, “Bizim amacimiz Mardinspor’a ne verebiliriz? Amacimiz Mardinspor’u 3. Lig’ten 2. Lig’e ve daha sonra da 1. Lig’e çikarmaktir. Bu hedeflerle biz bu görevi aldik. Her seyden önce seffaf bir yönetim, hesap veren bir yönetim olacak. Hiçbir sey sir olarak kalmayacak. Her sey ortada olacak. Basari hepimizin. Eger kazanacak biri varsa o da Mardin halkidir, Mardinspor’dur. Bizim tek amacimiz o. Bu görevi sayin valimizin önderliginde yapiyoruz. Kendisine çok tesekkür ediyorum. Küskünlügün, kirginligin, konusmanin zamani degil, icraat zamani. Bizim hedefimiz bu” diye konustu.

Kaynak: İHA