Kütahya'ya Madalyayla Döndüler

Vali Ali Çelik, Türkiye Isitme Engelliler Federasyonu Yüzme Sampiyonasi ile Türkiye Isitme Engelliler Badminton Sampiyonasi’ndan dereceyle dönen basarili sporculari agirladi.

Balikesir’de düzenlenen Türkiye Isitme Engelliler Federasyonu Yüzme Sampiyonasi, minik erkeklerde Türkiye ikincisi olan Salih Deniz Sahin ile Ankara’da yapilan Türkiye Isitme Engelliler Badminton Sampiyonasi minik kizlarda Türkiye ikincisi olan Seyda Elmas, Türkiye üçüncüleri Zeynep Çakir, Rukiye Özkul, minik erkekler Türkiye üçüncüsü Kuzey Turan, yildiz çift bayanlar Türkiye üçüncüsü Seyda Elmas ile Hilal Kurtkara, Judo Türkiye ikincisi Muhittin Efe, badminton sporculari Polat Çakir, Alperen Karakaya, Sinem Balon’u tebrik eden Vali Ali Çelik, sporculara basarilarinin devamini diledi.

Elde edilen basaridan duydugu gurur ve mutlulugu paylasan Vali Çelik, spora ve sporculara her zaman destek vereceklerini söyledi.



Sporculara Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Gayret, antrenörler Saban Vural ile Ismail Kevzer, Biyonik Kulakli Isitme Engelli Spor Dernegi Kulübü Baskani Nimet Sarikaya eslik etti.

Kaynak: İHA