Emin Adanur Açiklamasi 'Kimin Ayagina Gitmem Gerekiyorsa Gittim, Gitmeye De Devam Edecegim'

Bursaspor Ikinci Baskani Emin Adanur, taraftar grubu Teksas’la yasanan problemin ardindan açiklama da bulundu. Adanur, “Bursaspor için ne yapilmasi gerekiyorsa, kimin ayagina gitmem gerekiyorsa gocunmadan gittim ve gitmeye de devam edecegim" dedi.

Bursaspor Ikinci Baskani ve Futbol Sube Sorumlusu Emin Adanur, taraftar grubu Teksas’la yasanan probleme son noktayi koydu. Adanur, yaptigi son açiklamada su ifadelere yer verdi:

"24 saat bana ulasabiliyorken, her gün yanima gidip geliyorken, neyi niye yaptigimin sebebini en iyi siz bilirken Her seyi bir kenara birakin, kulüp baskanligini, üyeligini, beni siz aday yapmadiniz mi? Ben Teksas taraftariyim diye heryerde övünmedim mi? Içinizden birine, sizden birine Bana degil kendinize yaptiniz aslinda, beni degil kendinizi inkar ettiniz. Arkadaslar biz o tweeti hakedecek hiçbir sey yapmadik ve ne olursa olsun ama ne olursa olsun rahatsizlik önce bize bildirilebilirdi. Eger bu mesele aile disina çiktiysa bunun sebebi biz degiliz, Twitter’da bile yorum yapana cevap verecek kadar diyalog kurarken, bize bu tavri sergilemeniz dogru olmadi. Ben yanlis yapmadim, Bursaspora zarar vermedim, Bursaspor için ne yapilmasi gerekiyorsa, kimin ayagina gitmem gerekiyorsa gocunmadan gittim ve gitmeye de devam edecegim. Ne söylendiyse söylendi, yasandiysa yasandi, belli ki birbirimizi kaybettik ama simdi biz de siz de susup sadece isimize bakalim, bakalim ki Bursaspor kazansin.”

Kaynak: İHA