Düzcespor'da 8 Futbolcu Sözlesme Imzaladi

3. ligde mücadele eden Düzcespor daha önce anlasma sagladigi futbolcular için Siralik Tesislerinde imza töreni düzenlendi.

Kulüp Baskani Gökhan Kapoglu, AS Baskan Ekrem Kap ve Yöneticilerin hazir bulundugu imza töreninde futbolcular Erdi Kasapoglu, Dede Çelik, Ersin Aydin, Onur Sirin, Muhammet Enes Erdem, Murat Gürbüzerol ve Samet Eker ile sözlesme imzalandi. Ayrica geçtigimiz sezon Düzcespor’a Hirvatistan’in 3. Lig takimlarindan NK Trnje’den transfer olan Furkan Temizsoy ile de resmi sözlesme imzalanarak Nevzat Bilen’den sonra iç transferde de anlasmaya varilan ikinci futbolcu oldu.

Toplu imza töreni sonrasi açiklama yapan Düzcespor As Baskani Ekrem Kap, önümüzdeki sezon için hazirliklarin sürdügünü belirterek; "Düzcespor Yönetim Kurulu olarak transfer çalismalarimizi büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Ilgilendigimiz ve renklerimize bagladigimiz her bir futbolcu bizi sampiyonluga tasiyacagi için transfer çalismalarimizda ince eleyip sik dokuyoruz. Sampiyonluk için yönetim kurulu olarak sabah aksam demeden çalisiyoruz. Biz Play-Off müsabakalarindan elendikten hemen sonra açiklama yayinlayarak dimdik ayaktayiz mesaji verdik ve çalismalarimiza hemen basladik. Hirsliyiz hak ettigimiz sampiyonlugu bu sene yasamak istiyoruz. Iç transfer görüsmelerimiz sürüyor. Bu kapsamda Nevzat Bilen ile anlastik. Ilerleyen zamanlarda Nevzat kardesimizle de imzalarimizi atacagiz. Iç transfer olarak sezon arasinda yurt disindan aldigimiz Furkan kardesimizle de anlasmaya vardik. Onunla da imzalarimizi attik. Sözlesmesi devam eden 6 futbolcumuz ile yola devam edecegiz" dedi.

Töreninin ardindan kendilerini Düzcesporlu yapan sözlesmeye imza atan fut bolcular, sahaya inerek fotograf çektirdiler.

Kaynak: İHA