Çaycuma Spor'un Yeni Baskani Teoman Temelkuran Oldu

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde Deplasmanli Süper Amatör Lig takimlarindan Çaycuma Spor Kulübünün olagan kongresi gerçeklesti. Seka Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen kongrede Kulüp Baskanligina tek isimle Teoman Temelkuran seçildi.



Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin ardindan Divan Baskanligi pandemi dönemi münasebetiyle önceki sezon yapilan faaliyet raporlari açiklandi. Kongrede yapilacak yenilikler kararlastirilarak, kulüp baskani ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Çaycuma Spor’ un kongresine Belediye Baskani Bülent Kantarci, STK temsilcileri, siyasi partililer, is adamlari ve Çaycuma Spor taraftarlari katildi.



Belediye Baskani Kantarci, yeni yönetime basarilar dileyerek, en köklü kulüplerden biri olan Çaycuma Spor’ a belediye olarak geçmiste oldugu gibi bugünde maddi manevi destek vereceklerini ifade etti ve herkesin elini tasin altina koymasi temennisinde bulundu. Kulübe sahip çikan yeni Baskan Teoman Temelkuran’ a ve yönetimine tesekkür etti.

Güçlü bir yönetim ile güçlü bir Çaycuma Spor planlayan Teoman Temelkuran; “ Sanli kulübümüz 1947 tarihinden bugüne kadar en iyi sekilde temsil edilerek geldi. Hep birlikte el ele vererek takimimizi gerek futbol gerekse diger branslar da layik oldugu yere getirmek hepimizin boynumuzun borcudur. Bu yolda bizleri yalniz birakmayan Kaymakamimiza, belediye baskanimiza, OSB sanayicilerimize, STK temsilcileri, siyasi partililerimize, is adamlarimiza ve en önemlisi de cefakar ve vefakâr Çaycuma Spor taraftarlarimiza olan inancimiz tamdir. Sahsim ve yönetim kurulum adina tesekkür ederim. Her sey Çaycuma için, Her sey Çaycuma Spor için” dedi.



Çaycuma Spor Kulüp Baskanligina yillarca futbolcu olarak hizmet eden ve takim kaptanligi yapan Teoman Temelkuran seçildi. Çaycuma Spor Kulübünün yeni yönetim listesi ise su isimlerden olustu; Korhan Uzaldi, Riza Yildiz, Levent Çakmak, Ahmet Tan, Satilmis Topçu, Recep Verimbas, Volkan Yildiz, Mehmet Eren Uzaldi, Hakan Miyanyedi, Aycan Gencer, Mustafa Verimbas, Harun Tiska, Ahmet Kavaraci, Yunus Akman, Onursal Aydin, Ali Köktürk, Engin Zeren, Furkan Çakir, Rüstü Amil, Tolga Köktürk, Aytas Karakas,Sait Altay, Altan Albuzlu .

Teoman Temelkuran, Çaycuma Spor Futbol Akademisi Kurucusu ve Zonguldak Spor’ un eski takim kaptani Suat Kerçin ile kaleci antrenörü Caner Kir’la sezonu planladi.

Kaynak: İHA