Büyüksehir Yaz Spor Okullari'na Kayitlar Basladi

Adana Büyüksehir Belediye’nin 6-15 yas arasi çocuk ve gençlere uzman egitmenler esliginde spor yapabilme imkani sunan Yaz Spor Okullari’na kayitlar basladi.

14 bransta (futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, tekvando, güres, satranç, atletizm, kürek, jimnastik, kick boks, hentbol, karate) açilacak olan Yaz Spor Okullari’nda egitimler hafta içi her gün devam edecek. Gençlik ve Spor Bakanligi ile Adana Valiligi’nin genelgeleri dogrultusunda Covid-19 tedbirlerine uygun bir sekilde egitime baslayacak olan spor okullarina sinirli sayida katilimci alinacak. Çocuklar ve gençler bilinçli ve saglikli spor yapmanin püf noktalarini da egitmenlerinden ögrenecek.

Yaz Spor Okullari süresince her bransta yetenek taramalari gerçeklesecek ve taramalar sonucunda seçilecek sporcular Adana Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü’nde spor hayatlarina lisanli olarak devam edecek. Ayrica seçilen yetenekli sporcular, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi’na bagli her türlü spor tesislerinden 12 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

Tüm katilimcinin sort, çanta, antrenman formasi, çorap gibi ihtiyaçlarinin Adana Büyüksehir Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak karsilandigi Yaz Spor Okullari’na katilmak isteyen vatandaslarin 0322 458 03 38 numarali telefonu arayarak bilgi alabilecekleri belirtildi.

Kaynak: İHA