Anadolu Efes Bir Alanda Daha Finalde

Turkish Airlines EuroLeague 2020-2021 sezonu sampiyonu Anadolu Efes, EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde “Dijital Maç Günü Deneyimi” isimli projesiyle finale kalarak önemli bir basariya daha imza atti.

EuroLeague ve EuroCup’ta yer alan 42 takimin pazarlama projelerinin degerlendirmeye alindigi Devotion Pazarlama Ödülleri’nde finale kalan Anadolu Efes, daha önce dört kez Devotion Pazarlama Altin Ödülü, bir kez de Devotion Pazarlama Gümüs Ödülü kazanmisti. 2021 EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde finale kalan takimlar arasindan dereceye girenler ise önümüzdeki günlerde açiklanacak.

EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde Altin Ödül kazanan ilk ve tek Türk kulübü olan Anadolu Efes, bu organizasyondaki basari istikrarini sürdürüyor.

Daha önce 2010, 2013, 2017 ve 2020 yillarinda Altin Ödül’ü kazanip Avrupa genelinde bu onura dört kez erisen tek takim olan Anadolu Efes’in bu yil finale kalan projesi ise “Dijital Maç Günü Deneyimi” idi.

Dijital dönüsüm projeleriyle uzun süredir basketbol dünyasinda fark olusturan Anadolu Efes Spor Kulübü, Covid-19 salgini sebebiyle taraftarlarini Sinan Erdem Spor Salonu’nda agirlayamasa da gerçeklestirdigi projelerle basketbolseverlerin evlerine konuk olmustu.

ANADOLU EFES STÜDYO’NUN IZLENME SAYILARI 9 MILYONA YAKLASMISTI

Anadolu Efes’in ev sahibi oldugu karsilasmalardan önce resmi sosyal medya hesaplari üzerinden canli yayinlanan, taraftarlari basketbol heyecaninin yani sira özel konuklar ve eglenceyle bulusturan Anadolu Efes Stüdyo, basketbolseverlerden çok olumlu geri dönüsler almis ve sezon boyunca toplamda 9 milyona yakin izlenme sayisina ulasmisti.

Anadolu Efes’in Sesi Mustafa Özben’in sunuculugunu üstlendigi; sinema, tiyatro, müzik, spor ve is dünyasindan önemli isimlerin konuk oldugu yayinlara Anadolu Efes Spor Kulübü maskotu Çaylak ve kulüp partnerleri de renk katmisti.

DIJITAL TRIBÜN, AVRUPA BASKETBOLUNDA BIR ILK OLMUSTU

Anadolu Efes, 2020-2021 sezonu içerisinde “Anadolu Efes Spor Kulübü Dijital Tribünü”nü de hayata geçirerek Avrupa basketbolunda yine bir ilke imza atmisti. FC Bayern Münih’in konuk edildigi karsilasmada gerçeklestirilen “Anadolu Efes Spor Kulübü Dijital Tribünü” sayesinde yüzlerce taraftarin maç heyecanina +1 olmasi saglanmis ve bu projeyle milyonlarca kisiye ulasilmisti.

DIJITAL DEPLASMAN BULUSMALARI’NDA TARAFTARLAR MAÇ HEYECANINI PAYLASTI

Ayrica sezon içerisinde oynanan EuroLeague deplasman maçlari da unutulmamis ve Anadolu Efes taraftarlari için dijital bir platformda, “Dijital Deplasman Bulusmalari” organize edilmisti. Taraftarlarin maç heyecanini birbirleriyle paylasabildikleri bulusmalarda kulüp partnerlerinin sürpriz hediyeleri de basketbolseverlerle bulusturulmustu.

Covid-19 salginina ragmen taraftarlarindan uzak kalmamayi basaran Anadolu Efes Spor Kulübü, tüm bu dijital projeleriyle taraftarlariyla arasindaki bagi daha da güçlendirmisti.

FINAL ASAMASINDA 9 TAKIM YER ALACAK

EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri final asamasinda Anadolu Efes Spor Kulübü ile birlikte yer alacak takimlar ise söyle: "Milan, Kizilyildiz, Dolomiti Energia Trento, FC Bayern Münih, Fenerbahçe Beko, Real Madrid, Valencia Basket ve Zalgiris Kaunas."

Final asamasinda yer alan takimlar arasinda Altin, Gümüs ve Bronz ödül kazanan projeler ise önümüzdeki günlerde EuroLeague tarafindan açiklanacak.

-IHA-

Kaynak: İHA