Altinordu'nun Sagligi Medicana'ya Emanet

Türkiye’nin köklü kulüplerinden Altinordu Futbol Kulübü’nün saglik sponsoru Medicana International Izmir Hastanesi oldu. Metin Oktay Yerleskesi’nde gerçeklestirilen imza törenine katilan Altinordu Futbol Kulübü Baskani Seyit Mehmet Özkan, sporcu sagligi konusunda ihtiyaç duyduklari saglam yol arkadasini bulduklarini ifade ederken, Medicana International Izmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal ise Türk futbolunun gelecegine önemli yatirimlar yapan Altinordu Futbol Kulübü’nün saglik sponsoru olmaktan gurur duyduklarini ifade etti.

Altinordu Futbol Kulübü ve Medicana International Izmir Hastanesi yeni sezonda güçlerini birlestirdi. Özellikle altyapi basarilariyla adindan söz ettiren Altinordu Futbol Kulübü’nün TFF 1. Lig 2021-2022 sezonu boyunca ihtiyaç duyacaklari tüm saglik sorunlari için Medicana International Izmir Hastanesi sponsor oldu.

Manchester United örnegi

Altinordu Futbol Kulübü Metin Oktay Yerleskesinde gerçeklestirilen imza töreni öncesi konusan Altinordu Futbol Kulübü Baskani Seyit Mehmet Özkan, bu yeni birlikteligin iki kuruma da iyilikler getirecegini söyleyerek, “Sporcu sagligi, profesyonel futbol sektöründe en önde gelen destek unsurlarindan biri olmasina ragmen, kulüplerimiz bu konuda yatirim yapmiyor veya yapamiyor. Ünlü futbol insani Alex Ferguson, Manchester United kulübünde geçirdigi 27 yillik futbol yasaminda üstün basarilar elde etmelerinin ardinda yatan en önemli 2 unsurun, futbol akademisi ve sporcu sagligi merkezi oldugunu ifade etmistir” dedi.



“Yüzde 100 yerliyiz”

Altinordu Futbol Kulübü’nün Türkiye’nin en genis futbol organizasyonu oldugunu dile getiren Seyit Mehmet Özkan, “A Takimimiz ve akademimizin disinda 10 bini askin çocuga spor yaptirmaktayiz. Bu genis organizasyonda, sporcu sagliginda saglam bir yol arkadasina ihtiyacimiz vardi. Medicana Saglik Grubu, yurt çapinda 14 ayri hastanesiyle bu topraklarda her yere kaliteli saglik hizmetleri götürme hedefi olan, aynen bizim gibi yüzde 100 yerli bir kurulus. Medicana ile yollarimizin birlesmesinden çok mutluyuz. Medicana Saglik Grubu Yönetim Kurulu Baskani Sayin Dr. Hüseyin Bozkurt ve tüm çalisanlarina bu topraklarin çocuklarina verecekleri destekler nedeniyle sükranlarimizi sunuyorum” diye konustu.



"Önemli bir eksik tamamlandi"

Medicana International Izmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal ise Medicana Saglik Grubu’nu temsilen, Altinordu Futbol Kulübü çatisi atinda olmaktan çok mutlu olduklarini ifade ederek, “Biz Medicana Saglik Grubu olarak, saglik ve sporun birbirinden ayri düsünülemeyecegini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle hastanelerimizin bulundugu hemen her ilde spor kulüplerine saglik sponsorlugu yaparak destekte bulunmayi bir görev bildik. Izmir hastanemizin ilk hasta kabulüne basladigi 2020 Eylül ayindan bu yana Izmir’deki pek çok spor kulübünün saglik sponsoru olarak is birligi anlasmalarinin altina imza attik. Ancak yaptigimiz onca anlasmaya ragmen önemli bir eksik vardi ve o eksik parça bugün tamamlandi. O eksik parça Altinordu Futbol Kulübü’ydü ve bugünden itibaren Izmir’de spora verdigimiz destek anlaminda büyük resmi tamamladigimizi rahatlikla söyleyebilirim” seklinde konustu.



“Iyi birey, iyi vatandas, iyi futbolcu”

Altinordu Futbol Kulübü’nün, sadece Izmir’in degil, Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri oldugunu söyleyerek, “Az çok futboldan anlayan hemen herkesin önünde saygi ile egildigi, felsefesi olan, Cumhuriyetle yasit bir kulüp. ’Iyi birey, iyi vatandas, iyi futbolcu’ anlayisindan hareketle, Türk futbolunun gelecegine önemli yatirimlar yapan Altinordu Spor Kulübü’yle, saglik sektörüne yaptigi yatirimlarla Türkiye’nin öncü saglik grubu unvanini gururla tasiyan Medicana Saglik Grubu arasinda imzalamis oldugumuz saglik sponsorlugu anlasmasina imza atmaktan büyük bir gurur duyuyorum” dedi.

Kaynak: İHA