A Milli Erkek Basketbol Takimi Kanada Yolcusu

A Milli Erkek Basketbol Takimi, FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’ne katilmak için yarin Kanada’nin Victoria sehrine gidecek. Milliler Istanbul Havalimani’ndan 14.10’da kalkacak uçakla Kanada’nin Vancouver sehrine oradan da feribotla maçlarin oynanacagi Victoria kentine geçecek.

FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’nde Uruguay ve Çekya ile B Grubu’nda yer alan ay-yildizlilar, gruptaki ilk maçinda 30 Haziran Çarsamba günü TSI 05.35’te Uruguay ile karsi karsiya gelecek. Milliler, gruptaki ikinci ve son maçinda ise 1 Temmuz Persembe günü ayni saatte Çekya ile mücadele edecek.

Milliler grupta ilk iki sirayi almasi halinde çapraz grupta bulunan Çin, Yunanistan ya da Kanada ile karsi karsiya gelecek.

Ay-yildizlilarin Kanada kadrosu ise su sekilde:

"Sertaç Sanli, A.Bugrahan Tuncer, Shane Larkin (Anadolu Efes), Sehmus Hazer, Alperen Sengün, Sadik Emir Kabaca (Besiktas JK Icrypex), Dogus Özdemiroglu (Darüssafaka Tekfen), Melih Mahmutoglu (Fenerbahçe Beko), J.Metecan Birsen (Pinar Karsiyaka), Berk Ibrahim Ugurlu (Tofas), Cedi Osman (Cleveland Cavaliers), Ömer Faruk Yurtseven (Miami Heat), Furkan Korkmaz (Philadelphia 76ers), Ersan Ilyasova (Utah Jazz)."

Kaynak: İHA