Yüzme Yarislarinin Ilk Gününde Bagcilar'a Yedi Madalya

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafindan düzenlenen 9-10 Yas Ulusal Gelisim Projesi yarislarinin birinci gününde Bagcilar Belediyesi sporculari, yaristiklari kategorilerde 3 adet birincilik, 3 adet ikincilik ve bir adet üçüncülük elde etti.

21-23 Haziran tarihleri arasinda düzenlenen 9-10 Yas Ulusal Gelisim Projesi yarislarinin ilk günü etabi tamamlandi. Istanbul Anadolu Yakasi Burhan Felek Yüzme Havuzu’nda gerçeklesen yarislarin sonucunda Bagcilar Belediyesi Spor Kulübü büyük bir basariya imza atti. Minik yüzücülerden Yagmur Gündüz 50 metre Serbest ve 100 metre Kurbagalama kategorilerinde birinci, Defne Demiralay 50 metre Kelebek kategorisinde ikinci, 100 metre Kurbagalama kategorisinde Eren Hocaoglu ikinci, Can Birinci ise üçüncü, Bayrak yarisinda ise kiz takimi birinci, erkek takimi da ikinci oldu.

Takim halinde güçlerini gösterdiler

Yaptiklari derecelerden dolayi sporculari tebrik eden Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, “Yüzücülerimiz hem kisisel olarak hem de takim halinde güçlerini gösterdiler. Ilk günden gelen basari bizi memnun etti. Yarislar devam ediyor. Daha çok madalya kazanacaklarina inaniyorum. Onlarin daha iyi yerlerde görmek için elimizden gelen gayreti sarf edecegiz” dedi.

Yüzme Hocasi Adem Zengin refakatindeki 5’i kiz 4’ü erkek toplam 9 sporcunun yarislari devam ediyor.

Kaynak: İHA