Terma City, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Yer Alan Takimlari Agirlayacak

Terma City Üst Yöneticisi Tevfik Talas: 'Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile güzel bir is birligimiz var. Bu yil ayrica HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde yer alan takimlara kapilarimizi açtik. Simdi playoff için tekrar onlari evlerindeymis gibi hissettirecegiz' 'Engelli sporcularimiza kapilarimiz ardina kadar açik, onlar için elimizden gelen tüm engelleri kaldiriyoruz. Terma City olarak gerek spora gerek engel tanimayan sporculara destegimiz devam edecek'

Karaderili Sirketler Grubu'na bagli Terma City Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas, "Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile güzel bir is birligimiz var. Bu yil ayrica HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde yer alan takimlara kapilarimizi açtik. Simdi play-off için tekrar onlari evlerindeymis gibi hissettirecegiz." ifadelerini kullandi.

Karaderili Sirketler Grubu'ndan yapilan açiklamaya göre Terma City, HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde yer alan takimlari agirlayacak.

21-29 Haziran 2021 tarihlerinde tekerlekli sandalye basketbolunun en iyi takimlari ve oyunculari Yalova'da sampiyonluk için mücadele edecek, yasanacak play-off heyecaninin ardindan sampiyon Yalova'da belli olacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Karaderili Sirketler Grubu'na bagli Terma City CEO'su Tevfik Talas, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile güzel bir is birlikleri bulundugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Bu yil ayrica HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde yer alan takimlara kapilarimizi açtik. Simdi play-off için tekrar onlari evlerindeymis gibi hissettirecegiz. Süper Lig sampiyonlugu için mücadele edecek 8 takima basarilar diliyorum. Terma City olarak spora ve sporcuya destegimiz devam edecek. Terma City olarak 1.ve 2. etabin heyecanina ortak olduk, simdi sira play-off heyecanina ve mutluluguna ortak olmaya geldi.

Engelli sporcularimiza kapilarimiz ardina kadar açik, onlar için elimizden gelen tüm engelleri kaldiriyoruz. Terma City olarak gerek spora gerek engel tanimayan sporculara destegimiz devam edecek. Avrupa'nin en önemli organizasyonunun bir parçasi olmaktan gurur duyuyoruz. Hem Yalova iline hem de spora katkimiz olduysa ne mutlu bize. Basketbolun kalbi Yalova'da atiyor. Tüm takimlara bu mücadelede basarilar diliyorum. Sampiyon Yalova'da belli olacak."

Talas, sürecin basindan bu yana otellerde tüm önlem ve tedbirleri üst seviyede uyguladiklarinin altini çizerek, Kültür ve Turizm Bakanligi koordinasyonunda baslatilan, dünyada da ilk örneklerden biri olan "Güvenli Turizm Belgelendirme Programi" kapsaminda bugüne kadar ciddi denetimlerden geçip sorunsuz bir sekilde ilerlediklerini, sporcularin gönül rahatligi ile asilanmis bir personel ile muhatap olduklarini aktardi.

Kaynak: AA