Mustafa Er, Bursaspor'la 3 Yillik Resmi Sözlesmeye Imza Atti

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, 3 yillik resmi sözlesmeye imza atti. Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde yapilan imza töreninde 41 yasindaki teknik adam, “Sonuna kadar buradayiz. Güzel günler gelecek” dedi.

Bursaspor’da Teknik Direktör Mustafa Er ve ekibi için imza töreni düzenlendi.

Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde gerçeklesen törene Bursaspor Baskani Hayrettin Gülgüler ve yönetim lideri Emin Adanur da yer aldi. Adanur yaptigi açiklamada, “Hocamizin yaptiklari ortada. Vefa ve emek ortada. Bursaspor’un da kendisine karsi vefasini gösteriyoruz. Herkesin istedigini yapiyoruz. Bu sözlesmenin herkese hayirli olmasini diliyorum.”

“Mevcut kadroyu korumak istiyoruz”

3 yillik sözlesmeye imza atan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er ise, “Söz verdim ve onun için buradayim. Baskanimiza ve yönetim kurulumuza bize duyduklari güvenden dolayi tesekkür ederim. Bu güveni bosa çikarmak istemiyoruz. Lig bitince söz vermistim. Kongre bitmeden kimseyle görüsmeyecegim dedim. Bundan sonra çalisma zamani. Sartlar ne olursa olsun biz burada kalip bu mücadeleyi sonuna kadar götürecegiz. Geçen sene oyuncularima da tesekkür etmek istiyorum. Hepsi sikintili bir süreç yasadi. Teknik heyetimiz ve personelimiz de öyle. Ama sicak bir ortam vardi ve basarili olmaya çalistik. Mevcut kadroyu koruyarak yola devam etmek istiyoruz. Sartsiz her ortamda en iyisi yapacagimizin sözünü veriyorum. Güzel günlere hep beraber gelecegiz.”

“Ciddi anlamda teklif yok”

Mustafa Er söyle devam etti: “Iç transferde görüsmelerimiz devam ediyor. Bu konunun olumlu sonuçlanacagini düsünüyorum. Futbolcularimiz da bunu istiyor. Ufak tefek pürüzler var. Bunlarin da giderilecegini düsünüyorum. Bu hafta veya önümüzdeki hafta kesinlesir. Biz mevcut kadronun hepsinin kalmasini istiyoruz. Birçok teklif yaziliyor çiziliyor. Ancak bizim ilk etapta tüm ekibi koruyarak yola devam etmek istiyoruz. Ama ekstra bir teklif gelir ona göre degerlendirilir. Su anda ciddi anlamda teklif geldigini de söyleyemem.

“7-8 transfer yapmayi düsünüyoruz"

“Vakifköy’den yeni isimler de görebiliriz” diyen Mustafa Er, sunlari söyledi: “Transfer tahtasinin süresi çok önemli. 7-8 transfer yapmayi planliyoruz. Biz lig bittiginden beri ekibimle sürekli çalisiyoruz. Transfer listemizdeki 12-13 oyuncumuz su anda transfer yapti. Önümüzde bir tahta sikintisi var. Biz transfer listemizi devamli güncelliyoruz. Eger transfer tahtasi olmasaydi transferin yüzde 70’ini bitirmistik. Süreç çok önemli. Shehu’dan gelen bir bilgi yok. Kendisi bu sene Sampiyonlar Ligi oynayacak. Onun birinci önceligi kendi kulübü. Taraftarimizin istediklerini de biliyoruz. Onlar da bu sene umarim yanimizda olurlar. Pandemi süreci de sona eriyor. Onlar bizim için çok güçlü bir itici güç.”

Kaynak: İHA