Kocaelispor, Yayikci Ve Cisse Ile Sözlesme Imzaladi

1. Lig takimlarindan Kocaelispor, Abdoulaye Cisse ve Taha Batuhan Yayikci ile sözlesme imzaladi.

Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde düzenlenen törende, futbolcular Abdoulaye Cisse ve Taha Batuhan Yayikci ile imzalar atidli. Batuhan Yayikci’nin Izmit için çok kiymetli bir futbolcu oldugunu söyleyen Kocaelispor Baskani Engin Koyuncu, "Ben kendisine mesaji verdim. ‘Batuhan bu sehir senden çok sey bekliyor. Formayi aliyorsun ve kimseye kaptirmiyorsun’ dedim. Ben kendisine inaniyorum onda da o kumas, özveri var. Kendisine hayirli olsun diyorum" dedi.



"Camiamiza deger katacak"

11 yil aradan sonra ilk yabanci transferin Abdoulaye Cisse oldugunu ifade eden Koyuncu, "Cisse kardesimiz büyük yetenek. Gine milli takiminda bizzat ben 2 maçini izledim, önemli bir ayak. Çok samimi, inançli camiamiza çok deger katacagina ben inaniyorum. Ilk transferimizin de Cisse’nin olmasi bize yari renk katiyor. Hayirli olmasini temenni ediyorum. Süleyman Yula’ya da Cisse’yi bize kazandirdigi için tesekkür ediyorum" diye konustu.



"Elimden geleni yapacagim"

Kocaelispor’la anlasmadan önce çok teklif aldigini dile getiren Cisse, "Özellikle menajerimle görüstükten sonra kulübün büyüklügünden ve tarihinden çok etkilendim, bu kulübü tercih ettim. Süleyman Yula ile görüsürken her zaman bana bunu söyledi.

Kesinlikle pisman olunmayacak bir karar oldugunu ifade etti.

Dolayisiyla ben de buraya geldim ve bu ortami gördükten sonra gerçekten çok mutluyum. Insallah bu kulübü daha iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapacagim" seklinde konustu.



"Bir üst ligde daha çok çalisacagim"

Kendisine bu imkan sunuldugundan dolayi mutlu oldugunu vurgulayan Taha Batuhan Yayikci ise su ifadeleri kullandi:

"Iki senedir buradayim. Insallah 3. senem olacak. 2 sene önce ilk gün nasil heyecanliysam, suan belki ondan daha da heyecanliyim. Burada oldugum sürece her zaman elimden gelenin en iyisini yaptim, yapmaya çalistim. Simdi sorumluluklarim daha da artti. Bir üst ligde daha çok çalisacagim. Sorumluluklarim artti farkindayim. Insallah elimden gelenin en iyisini yapip hem takim, hem bireysel olarak daha iyi yerlere gelecegimize inaniyorum. Baskanimla konusmamiz oldu. Uygun görürse, layik görürse 41 numarali formayi onurla, gururla tasirim, mutlu olurum. Karar tabi, ki baskanin. 2 sene de 2 sampiyonluk yasadik. Hep, ‘yerimiz Süperlig’ diyoruz tabii ki kolay olmayacak, bunun bilincindeyiz"

"Burasi benim evim"

Tekliflerin oldugunu anlatan Yayikci, "Gelen teklifler vardi. 1. Ligden de vardi, Süperlig’den de vardi ama burasi benim evim. Burayla yükselmek istiyorum. Kendimi de buraya ait hissettigim için, burada mutlu oldugum için en dogru kararin bu oldugunu düsündüm. Bu karari vermek de benim için zor olmadi" sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA