Hekimoglu Trabzon Teknik Direktör Bahaddin Günes Ile 1 Yillik Sözlesme Imzaladi

Geçtigimiz sezon Türkiye 2. Ligi’nin kapisindan dönen 3. lig temsilcisi Hekimoglu Trabzon Futbol Kulübü daha önce prensip anlasmasina vardigi basarili teknik adam Bahaddin Günes ile 1 yillik sözlesme imzaladi.

Kulüp binasinda Baskan Celil Hekimoglu, Baskan Yardimcisi Yahya Karahasan ve Sportif Direktör Yakup Ates’in katilimi ile yapilan imza töreninde Günes, 1 yillik sözlesmeye imza atti.

Imza töreninde konusan Baskan Celil Hekimoglu, yeni sezon öncesi yeni bir sayfa açtiklarini ifade ederek, “Artik önümüzdeki sezonun yapilanmasi için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Trabzonspor eski efsane futbolcusu ve basarili teknik direktör Trabzonlu Bahaddin hocamizla anlasmis bulunuyoruz. Kulübümüze hayirli olsun. Insallah yeni sezonda takimimizla birlikte güzel basarilara imza atacaktir” dedi.

Teknik Direktör Bahaddin Günes de, kendi memleketinin takimini çalistiracagi için mutlu oldugunu ifade ederek “Öncelikle beni bu göreve layik gören basta Baskanimiz Celil Hekimoglu olmak üzere yönetim kurulumuza tesekkür ediyorum. Hekimoglu Trabzon FK’nin basarili olmasi için yeni sezonda elimizden geleni yapacagiz. Bundan sonra kollari sivayip çalismaya baslayacagiz. Yeni sezonda hedefe oynayan bir takim olusturmayi hedefliyoruz” ifadelerini kullandi.

Öte yandan Bahaddin Günes’in ekibinde yardimci antrenör olarak Serdar Es, kaleci antrenör olarak Kenan Sivrikaya ve performans antrenörü olarak da Erdi Aslan görev yapacak.

Kaynak: İHA