Galatasaray Kulübünde Mazbata Töreni Yapildi

Sarikirmizili kulübün 38. baskani seçilen Burak Elmas ile yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarini aldi Burak Elmas:'Çok uzun ve zorlu bir süreç basliyor. Resmen göreve baslayacagiz. Camiamiza hayirli olsun'

Galatasaray Kulübünün olagan genel kurulunda baskanliga seçilen Burak Elmas ile yönetim kurulu, mazbatalarini aldi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadi Basin Toplanti Odasi'nda düzenlenen törende, sari-kirmizili kulübün 38. baskani seçilen Burak Elmas ile yönetim kurulu üyelerine mazbatalari takdim edildi.

Genel kurul divan baskani Irfan Aktar, törende ilk olarak Baskan Elmas'a mazbatasini verdi. Daha sonra yönetim kurulunun yani sira denetim, sicil ve disiplin kurulu üyeleri mazbatalarini aldi.

Mazbata töreninin ardindan GS TV'ye açiklamalarda bulunan Burak Elmas, "Çok tebrik mesaji aldik. Bizi tebrik eden Galatasaraylilara ve devlet büyüklerine tesekkür ederiz. Çok uzun ve zorlu bir süreç basliyor. Pazar günü bu süreci basarili bir sekilde nasil yürütecegimize dair planlari yapmaya basladik. Simdi resmen göreve baslayacagiz. Camiamiza hayirli olsun. Bu arada bu seçimde bizlerle yarisan Metin Öztürk, Ibrahim Özdemir, Yigit Sardan ve Esref Hamamcioglu ile ekiplerine tek tek tesekkür ediyorum. Galatasaray'a yakisan çok güzel bir yaris oldu. Seçim bitti, artik kimse rakip degil. Kimse kaybetmedi. Hep birlikte Galatasaray'i aydinlik bir gelecege tasimak için mücadele edecegiz. Birlikte basaracagiz." ifadelerini kullandi.

Irfan Aktar ise törende yaptigi konusmada, "Galatasaray Kulübü ve Türk sporu için hayirli çalismalar diliyorum. En iyi hizmeti vereceginizden eminiz. Genç bir baskanimiz var. Çok tesekkür ederiz. Hayirli olsun." diye konustu.

Mazbata töreni, fotograf çekimiyle son buldu.

Kaynak: AA