Fatsa Belediyespor'da Baskan Adem Bekar Güven Tazeledi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’da mevcut Baskan Adem Bekar, güven tazeledi.

Fatsa Belediyespor’un olaganüstü genel kurulu Kültür Sarayi’nda gerçeklesti. Genel kurulun divan baskanligini Hasim Bursalioglu yapti. Saygi durusu yapilmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasindan sonra baslayan genel kurulun konusmalar bölümünde ilk konusmayi kulübün baskanligina seçilen Adem Bekar yapti. Bekar, “Bizler Fatsa Belediyespor için görev ve sorumluluktan kaçmamaktayiz. Sehri sehir yapan degerlerden biri de spor olup bu degeri daha da ön plana çikarmak adina var gücümüzle çalismaktayiz. Fatsa’yi daha ileri götürme adina birlik olmamiz gerekmektedir. Bu sehir, bu takim birlik oldugu sürece daha büyük basarilara kosacaktir. Yönetimde bulundugumuz bu süreçte önceligimiz Fatsa’yi basari ve gururla temsil eden bir takim olusturmak olmustur. Bu süreçte mali gerçeklere uygun takim kurmak alt yapi faaliyetlerine öncelik vermek basariya odakli ve sehri gururla temsil eden bir takim olusturmak adina çalismalar yapilmistir. Yine bu noktada kulübe maddi kaynaklar olusturmak adina çalismalarimiz devam etmektedir. Yine kisa bir zaman içerisinde piyango çekilisi gerçeklestirecegiz. Desteklerinden dolayi tüm Fatsa ilçemize tesekkür ederim” dedi.

Baskan Bekar’in konusmasinin ardindan Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar ve eski kulüp baskanlari birer konusma yapti.

Kongrede eski baskanlara yapmis oldugu desteklerden dolayi plaket takdim edildi.

Baskan Adem Bekar’in yönetim kurulu listesi ise su isimlerden olusuyor: Ali Kemal Türkyilmaz, Atif Taha Seri, Burak Cengiz, Ekrem Kosum, Erhan Çelik, Fikret Akin, Hasan Ergeç, Hüseyin Gürol, Ismail Vahap Kibar, Kemal Yildirim, Kerem Varan, M. Muhittin Ocak, Mehmet Mutlu, Naim Felek, Necati Efe, Özgür Tirink, Salim Tasbasi, Sezgin Aydinlik, Üzeyir Erdogan ve Yasar Sabanci.

Kaynak: İHA