Baskan Aygün Açiklamasi 'Çocuklarimiz Bizim Gelecegimiz'

Belediye bünyesinde egitim veren spor okullarini ziyaret eden Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, “Yarinlarimizin teminati olan evlatlarimizin daima yanindayiz” dedi.

Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, yaz döneminin baslamasiyla birlikte ise belediye öncülügünde ilçenin 4 ayri bölgesinde, 9 farkli bransta düzenlenen kurslariz ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Belediye Baskan Yardimcisi Kemal Bayraktar ve beraberindeki heyet ile birlikte spor okullarini ziyaret eden Aygün, kursiyerlerle bir araya geldi. Ilk olarak Yenikent Hali Saha Tesisleri’nde antrenman yapan minik futbolculari ziyaret eden Baskan Aygün, ardindan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde çalismalarini sürdüren karateciler ile bir araya geldi. Insa ettikleri Gençlik Merkezleri ve spor tesislerinin hepsinin çocuklar ve gençler için oldugunu ifade eden Baskan Aygün, “Çocuklarimiz bizim gelecegimiz. Yarinlarimizin teminati olan evlatlarimizin daima yanindayiz” dedi.

Öte yandan pandemi tedbirleri esliginde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Yenikent Hali Saha Tesisleri ve Derince Belediyesi Kapali Yüzme Havuzu’nda gerçeklesen spor okullarinda futbol, basketbol, voleybol, boks, taekwondo, kickboks, tenis, jimnastik ve atletizm branslarinda egitimler veriliyor. Kayit sürecinin de devam ettigi spor okullariyla ilgili vatandaslarin belediyeye telefonla ulasarak bilgi alabilecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA