Abdülkadir Ömür'den Senol Günes Hakkinda Söyledigi Iddia Edilen Sözlere Tepki Açiklamasi

''Bazi basin organlarinda yer alan, Senol hocamla ilgili söyledigim iddia edilen sözler tamamen asilsizdir''.

Milli futbolcu Abdülkadir Ömür, A Milli Takim Teknik Direktörü Senol Günes hakkinda söyledigi iddia edilen sözlere tepki gösterdi.

Abdülkadir Ömür, AA'ya yaptigi açiklamada, "Bazi basin organlarinda yer alan, Senol hocamla ilgili söyledigim iddia edilen sözler tamamen asilsizdir. Senol hoca bana güvenmis ve milli takimin Avrupa Sampiyonasi kadrosuna almistir. Bu benim için büyük bir onurdur." ifadelerini kullandi.

Ay-yildizli ekibin içinde yer almanin kendisi için büyük bir gurur oldugunun altini çizen Abdülkadir, söyle konustu:

"Milli takimda bulunmak, böyle bir büyük turnuvada yer almak benim için çok önemliydi. Senol Hocam her zaman bana güvenini ve destegini hissettirdi. Sakatliktan çiktiktan sonra Trabzonspor’da yavas yavas forma girmeye basladim. Senol hocam da sag olsun beni A Milli Takim kadrosuna davet etti. Antalya ve Almanya kamplarinda da bulundugum her anda kendimi daha iyi hissettim. Takimda oynayip oynamamam, maç kadrosunda olup olmamam karari Senol hocamiza aittir. Ben bu kararlara her zaman saygi duyarim. Senol Günes'e saygimi ve sevgimi herkes bilir. Hocam, turnuva dönüsü de benimle görüstü ve beklentilerini anlatti. Bize yol göstermeye çalisiyor. Milli takimi yipratmak için benim adimin kullanilmamasini, bu tarz asilsiz haberlere itibar etmemenizi rica ediyorum."

Kaynak: AA