TFF'den Azerbaycan'a Tesekkür Mesaji

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takimi'nin Azerbaycan'in baskenti Bakü'de oynadigi iki maçta da tribünleri dolduran Azerbaycanlilar için tesekkür mesaji paylasti.

TFF'nin internet sitesinden "Tesekkürler kardes Azerbaycan" basligiyla yayimlanan mesajda, "Dost ve kardes ülke Azerbaycan, EURO 2020 sürecinde ve Bakü'de oynadigimiz iki maçta tribünleri kirmizi-beyaz renklerle doldurarak mükemmel bir kardeslik ruhu göstermistir. A Milli Takimimiz, federasyonumuz ve tüm Türk halkina büyük destek veren, bizleri en güzel sekilde agirlayan Azerbaycan, 'Tek millet iki devlet' oldugumuzu bizlere derinden hissettirmistir." denildi.

Mesajda ayrica su ifadeler kullanildi:

"Bu vesileyle; Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ile birlikte Galler maçimizi onurlandiran Azerbaycan Cumhurbaskani Sayin Ilham Aliyev, Azerbaycan Futbol Federasyonu Baskani Sayin Rovnag Abdullayev basta olmak üzere Azerbaycan Futbol Federasyonu ile tüm kurum ve kuruluslara örnek ev sahipliklerinden dolayi tesekkür ederiz. Azerbaycan-Türkiye birligi ve beraberliginin ilelebet devam edecegini bir kez daha tüm dünyaya gösteren Azerbaycan halkina milli takimimizin yaninda olduklari için sükranlarimizi sunariz."

Kaynak: AA