Sporla Iç Içe Tatil Basliyor

Bursa Büyüksehir Belediyesi koordinasyonunda Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi ve Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü isbirligiyle her yil düzenlenen Yaz Spor Okullari, 28 Haziran-3 Eylül 2021 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek.

Çocuklarda spor bilincinin gelistirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hâle getirilmesi maksadiyla her yil düzenlenen Yaz Spor Okullari, 3 ve 4 haftalik dönemler halinde hafta içi ve hafta sonu seklinde plânlandi. Yaz Spor Okullarinda 4-16 yas araligindaki çocuklara, yüzme, okçuluk, boks, tenis, voleybol, basketbol, tekvando, jimnastik, satranç, masa tenisi ve karate olmak üzere 11 bransta egitimler verilecek. Yaz Spor Okullari, Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin modern, erisilebilir ve hizmet kalitesi yüksek tesislerinde gerçeklestirilecek.

Yaz Spor Okullari ile çocuklarin sporu, hayatlarinin bir parçasi haline getirmeleri ve yasamlari boyunca iyi bir sporcu ve vatandas kimligini benimsemeleri hedefleniyor. Milli ve manevi degerlerin bilincinde sporcular yetistirmek, çocuklarin yaz spor okullari programlarina katilimini saglayarak, spor yasamlarinin temelini olusturmada önemli bir adim atmalarini saglamak için düzenlenen yaz okullari ile ilgili detayli bilgi https://www.bursabbspor.com/content/1624032260-spor-okullari-basliyor adresinden alinabilecek.

Kaynak: İHA