Sosyal Lig'de 2020-2021 Sezonu Sampiyonu Kenan Aydin Oldu

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2020-2021 sezonu tamamlandi. Sosyal Lig’de Kenan Aydin (EfSaNeBjK1903) topladigi toplam 4 bin 617 puan ile sezonun sampiyonu oldu.



Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2020-2021 sezonu tamamlandi. Ödülün Kia Stonic oldugu Sosyal Lig’de Kenan Aydin (EfSaNeBjK1903) topladigi toplam 4 bin 617 puan ile sezonun sampiyonu oldu. Kenan Aydin, sampiyonluk ödülü olan araci törenle teslim aldi.

Sezonu sampiyon tamamlayarak, ödülün sahibi olan Kenan Aydin, Sosyal Lig’de son haftaya kadar kiyasiya bir rekabetin sürdügünü belirterek, “Bir yandan futbol bilgimle yarisip, heyecan ve keyif yasarken diger yandan da böyle degerli bir ödülün sahibi olmak benim için inanilmaz bir mutluluk oldu. Bu güzel oyun ve ödül için tesekkür ediyorum. Gelecek sezon için de iddialiyim. Tüm futbolseverleri bu güzel heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.



Sporseverlerin futbol tutkusu ve bilgisinin ödüllendirildigi Sosyal Lig’de, 2020-2021 sezonu heyecani yüksek, zorlu bir rekabete sahne oldu. Toplam 2,5 milyon kullaniciya ulasan Sosyal Lig’de 42 hafta boyunca yasanan kiyasiya mücadelenin sonunda, toplam 4 bin 617 puan ile genel klasmanda birinci sirayi alan Bilecik’ten Kenan Aydin (EfSaNeBjK1903), ödülün sahibi oldu. Sosyal Lig 2020-2021 sezonu sampiyonu Kenan Aydin, ödül olan SUV segmentinin yeni araci Kia Stonic’in anahtarini düzenlenen özel bir törenle Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç ve Kia Pazarlama Müdürü Berna Erol’un elinden aldi.

Futbolseverlerin içindeki teknik direktörü ortaya çikartan fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, bir yandan futbol heyecanini farkli bir boyuta tasirken, diger yandan da kullanicilarina birbirinden cazip hediyeler dagitmaya devam ediyor. Oynamasi ücretsiz olan Sosyal Lig’de, uzun ve zorlu bir sezonu basariyla geride birakan kullanicilar ödüllerine kavustu.

Sezon sampiyonunun araç kazandigi Sosyal Lig’de, sezon içinde 42 hafta boyunca her haftanin lideri de cep telefonu ve ilk 100 kisiye de 250’ser TL degerinde yakit dagitildi. Sezon sonunda genel klasmanda ise, 2’inci ve 3’üncü sirayi alan kisiler 5 bin TL, sonraki 7 kisi bin TL, sonraki 90 kisi 500 TL, sonraki 400 kisi de 250 TL degerinde yakit ödülünün sahibi oldu. Ayrica, uygulamaya her gün giris yapan ve futbol bilgisini konusturarak, eglenceli sorulari yanitlayan kullanicilara da her hafta çekilis ile 3 adet kol saati hediye edildigi belirtildi.

"Gelecek sezon için de simdiden hazirlanmaya basladik"

Sosyal Lig’in 2020-2021 sezonunda yaklasik 2,5 milyon kullanici ile kendi rekorunu ileriye tasidigini vurgulayan Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “21 takimla, 42 hafta süren zorlu ve heyecan dolu çekismelere sahne olan bir sezonu daha geri biraktik. Sosyal Lig’de, kiyasiya rekabet bu sezon da son haftaya kadar devam etti. Biz de, hem haftalik hem de genel klasmanda basarili olan Sosyal Lig kullanicilarina dagittigimiz hediyeler ile bu heyecana mutluluk da katmaya çalistik. Sezonun sonunda ise Kenan Aydin sampiyon oldu ve ödül olan araci kazandi. Kendisini tebrik ediyorum. Sosyal Lig’i her sene hem içerik hem kapsam hem de ödüllerle daha da gelistirmeye devam ediyoruz. Gelecek sezon için de simdiden güçlü bir sekilde hazirlanmaya basladik. Sosyal Lig’de, 2021-2022 sezonunda da yine hediyeler ve farkli sürprizler ile futbol tutkusunu haftanin her gününe tasiyarak, sporseverlerin 1 numarali tercihi olmaya çalisacagiz” diye konustu.



“Sosyal Lig’i desteklemekten mutluluk duyuyoruz”

Kia Pazarlama Müdürü Berna Erol, futbolun bugün dünya genelinde popüler sporlar arasinda yer aldigini hatirlatarak, “Tüm sporseverlerin katilabildigi bir uygulama ile herkes bu heyecana dahil oldu. Sirket olarak, geçen yil oldugu gibi bu yilda da Sosyal Lig’i desteklemekten ve bu heyecana ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2020-2021 sezonunu sampiyon olarak tamamlayan Kenan Aydin’i tebrik ediyor, aracini güzel günlerde kullanmasini diliyorum” seklinde konustu.



“Futbolseverleri yeni sezonda bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum”

Sosyal Lig’in 2020-2021 sezonu sampiyonu Kenan Aydin ise, “Çok mutluyum. Dijital ortamda bu tür oyunlari oynamayi seviyorum. Özellikle pandemi sürecinde de vakit ve imkan buldukça Sosyal Lig’deki heyecana ortak olmaktan büyük keyif aliyorum. Ödül büyük olunca haliyle rekabet de büyük ve zorlu oluyor. Uzun ve zorlu bir sezonun ardindan sampiyon olup, araç sahibi olmak benim için büyük bir mutluluk. Ayrica gelecek sezon için de Sosyal Lig’de yine son derece zorlu bir rakip olacagimi simdiden ilan etmek istiyorum. Futbola ilgi duyan, taktik bilgisine güvenen, mücadeleyi seven tüm futbolseverleri yeni sezonda da bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.



Sosyal Lig’in ideal 11’i ise söyle belirtildi:

2020-2021 sezonunda basarili performanslari ile ligin, takimlarinin kaderini belirleyen futbolcular, Sosyal Lig’in de ilk 11’ini olusturdular. En iyi dizilisin 3-4-3 oldugu Sosyal Lig ideal 11’i; mevkileri, takimlari ve topladiklari puanlarla birlikte su futbolculardan olustu:

Kaleci:

Ugurcan Çakir (Trabzonspor - 195p)

Defans:

Domagoj Vida (Besiktas - 213p)

Nejc Skubic (Konyaspor - 204p)

Valentin Rosier (Besiktas - 201p)

Orta Saha:

Max Gradel (Sivasspor - 264p)

Alexandru Maxim (Gaziantep - 241p)

Anastasios Bakasetas (Trabzonspor - 236p)

Alassane Ndao (Karagümrük - 233p)

Forvet:

Cyle Larin (Besiktas - 262p)

Aaron Boupendza (Hatayspor - 234p)

Mame Diouf (Hatayspor - 258p)

Kaynak: İHA