Sakaryaspor'un Yeni Baskani Cumhur Genç Oldu

Sakaryaspor, 3 kez pandemi ve 1 kez de çogunlugun saglanamayarak ertelendigi olaganüstü genel kurul bugün tekrardan toplandi. Gerçeklesen kurulda baskan adayi Ugur Akkus’u 4 oy farkla geçen Cumhur Genç, yesil-siyahli takimin yeni baskani seçildi.

Sakaryaspor’da 2020 yilinin Kasim ayinda baslayan 3 kez pandemi sebebiyle bir kez de çogunlugun saglanamamasi sebebiyle yapilamayan Sakaryaspor olaganüstü genel kurulu bugün, 43’üncü baskanini seçti. Konusmalar ve kongre devam ederken yasanan gerginligin ardindan oy verme islemine geçildi. Kongre, oylarin sayilmasiyla birlikte sona erdi. Toplamda 706 oyun sayildigi kongrede 355 oy alan Cumhur Genç, 4 oy farkla Ugur Akkus’un önüne geçerek yesil-siyahli takimin yeni baskani seçildi. Uzun bir aradan sonra tekrardan baskanlik koltuguna oturan Genç, ilk hedefinin Sakaryaspor’un 4 senedir Play-Off’lar da yasamis oldugu yikintiyi kaldirmak oldugunu vurguladi.

Cumhur Genç, “Öncelikli hedefimiz; Sakaryaspor’un 4 senedir Play-Off’lar da yasamis oldugu yikintiyi bu sehirden kaldirmak. Bunun içinde çok güçlü bir kadro yapiyoruz. Yaklasik 6 aydir çalisan bir ekibimiz var. Anlasmis oldugumuz 11’e yakin futbolcu var, bu hafta içi futbolcularimizla imza töreni yapacagiz. Bir an önce isimize odaklanip iyi bir takim kurup tekrar Süper Lig’e çikmak istiyoruz, bütün çalismalarimiz bunun için” dedi.

Kaynak: İHA