Melikgazi'nin Parklarinda Sabah Sporu Basladi

Hayatin normallesmeye baslamasiyla ve yaz aylarinin gelmesiyle birlikte Melikgazi Belediyesi parklarda spor aktivitesi baslatti. 10 ayri parkta egitmenler esliginde sabah sporu yapiliyor.

Konuyla alakali açiklama yapan Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, "Zorlu geçen bir pandemi ile mücadelen sonra evlerinde sikilan vatandaslarimiz için güzel bir spor etkinligi baslattik. Profesyonel egitmenler esliginde temel beden egitimi, kültür fizik hareketleri, yürüyüs, kosu, pilates, step - aerobik gibi farkli branslarda spor yaparak güne daha zinde baslayacak. Uzman egitmenlerimiz gözetiminde gerçeklestirilecek sabah sporuna, saglikli ve kaliteli bir yasam isteyen her vatandasimiz katilabilir. Haftanin 6 günü 07.00-10.00 saatleri arasinda gerçeklesen ve uzman egitmenler esliginde yapilan sabah sporuna vatandaslar büyük ilgi gösteriyor. Spor aktivitelerimize katilmak isteyen vatandaslarimizi park sporlarimiza bekleriz" dedi.

Sali, Persembe, Cumartesi günleri Germir, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parki, Baris Pinari Parki, Pazartesi, Çarsamba, Cuma günleri, Küçükali, TOKI, Mimarsinan Bahçelievler Parkinda, Pazartesi, Çarsamba günleri Tavlusun Parki, Sali ve Persembe günleri Yesilyurt Parki, Pazartesi, Sali, Çarsamba, Persembe, Cuma, Cumartesi günleri ise Alparslan ve Kazim Karabekir Parkinda spor aktiviteleri yapiliyor.

Kaynak: İHA