Kocasinan'da Masa Tenisinde Rekor Üstüne Rekor

Masa tenisinde rekor üstüne rekor kiran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi B Takimi, düzenlenen ‘2020-2021 Suzan Özbek Sezonu’ 1. Liginde yine sampiyon oldu. Play-Off grubunda 1.lig 3.etap müsabakalarinda oynadigi son 7 maçin tamaminda galip gelen Kocasinan Belediyesi B Takimi, 27 puanla sampiyonlugu kazandi. Basarilarindan dolayi sporculari tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Sporcularimiz, yine 1.Lig Sampiyonu olarak bizleri gururlandirdi” dedi.

‘2020-2021 Suzan Özbek Sezonu’ Türkiye 1.Ligi 3.etap karsilasmalari Ankara Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda oynandi. Masa Tenisi Süper Ligi’nin yani sira 1. Lig’de de mücadele eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takimi, oynadigi 14 maçin 13’ünü de kazanarak, liderlik koltugunu korudu. Burçin Mermer, Altinay Hatun Bulut, Nese Tekin ve Birsen Yerli’ den olusan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi B Takimi, tüm karsilasmalari farkli skorlarla kazandi. Lige firtina gibi baslayan ve rakipleri karsisinda üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi Takimi, son oynadigi 7 maçin tamaminda galip gelerek sampiyon oldu. Ancak Kocasinan Belediyesi’nin Süper Lig’de de takimi oldugu için baska bir takim bir üst lige çikma hakkini kazandi.

“Kocasinan’imizin adini daha nice sampiyonluklarla dünyaya duyuracagiz” diye sözlerine baslayan Baskan Çolakbayrakdar, basarilarin devam etmesi için tüm sporculara her zaman desteklerini artirarak sürdüreceklerini ifade ederek, “Elde ettigi basarilar sayesinde tarihe altin harflerle geçen Masa Tenisi Takimlarimiz, her defasinda bizim gururumuz oluyor ve bizleri her defasinda sporcularimiz onurlandiriyor. Bu gururu yasattiklari için Kayseri adina tesekkür ediyorum. Masa tenisi takimimiz sürekli aldigi ödüller ve derecelerle Kayseri’nin yüzünü güldürüyor. Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takimimiz, hem Süper Lig ve 1.Lig de mücadele ediyor ve basarilara imza atiyor. Bundan dolayi hem sporcularimizi hem de onlarla birlikte bu ise emek veren antrenör Kemal Balim ve Halil Adak’i tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA