Intercity Cup Otomobil Yarislarinin 2. Ayagi Sona Erdi

Intercity Istanbul Park'ta düzenlenen 2021 Intercity Cup otomobil yarislarinin 2. ayagi tamamlandi.

Yapilan açiklamaya göre, yarislar Intercity Platinum Cup, Intercity Gold Cup ve Intercity Silver Cup olarak 3 farkli kategoride düzenlenirken, organizasyona toplam 57 pilot katildi.

Toplam 12 tur üzerinden 2 yarisin yapildigi Platinum Cup'in ilk yarisinda birinci Sinan Çiftçi olurken, ikinci sirayi Selman Ulusoy, üçüncü sirayi ise Tevfik Nasuhioglu aldi. Sinan Çiftçi'nin yine ilk sirayi aldigi ikinci yarista, Tevfik Nasuhioglu ikincilik, Bahattin Ayan üçüncülük elde etti.

Amatör pilotlugun bir üst basamaginda yer alan Gold Cup'ta 24 pilot, Renault Megane araçlarla yaristi. 8 tur olarak düzenlenen yarista birincilik Erdem Atli'nin oldu. Damali bayragi ikinci sirada Halil Fatih Küçükyilmaz, üçüncü sirada Barkin Pinar gördü.

Kadin yarisçilarin da katildigi Silver Cup'ta profesyonel olarak piste çikmamis yarisseverler Renault Clio otomobillerle mücadele etti. Yarista Reha Aybey birinci, Murat Halil Özbas ikinci, Burak Güler de üçüncü sirayi elde etti. Kadinlar siralamasinda ilk sirada Begüm Avdagiç, ikinci sirada da Didem Fatinoglu yer buldu.

Organizasyonda baba-ogul olarak yarisan Aydonat Atasever ve Sarp Atasever ile Yadel Oskan ve Berk Oskan ikililerine hatira kupasi verildi. Baba-Ogul Hatira Kupalari, Intercity Yönetim Kurulu Baskani Vural Ak tarafindan katilimcilara takdim edildi.

Ayrica, Intercity Silver Cup Pilotu Sait Nezih Özevin'e, yaris esnasinda birçok kez kendi pozisyonunu kaybetmek pahasina temastan kaçindigi için Centilmenlik Kupasi verildi.

Kaynak: AA