Guido Koçer, Bandirmaspor'da

TFF 1. Lig takimlarindan R. H. Bandirmaspor, Samsunspor’da forma giyen sol kanat oyuncusu Guido Koçer ile anlasma sagladi.

TFF 1. Lig takimlarindan Bandirmaspor, dis ve iç transferde çalismalarini hiz kesmeden sürdürüyor. Bordo-beyazlilar, Samsunspor’da forma giyen sol kanat oyuncusu Guido Koçer ile bir yillik anlasma sagladi. 33 yasindaki sol kanat oyuncusu, Hansa Rostock’ta baslayan futbol kariyerinde Babelsberg 03, Erzgebirge Aue, Gençlerbirligi, Yeni Malatyaspor, Giresunspor, Boluspor ve son olarak da Samsunspor’da forma giydi. Basarili oyuncunun kariyerinde çiktigi 440 maçta 89 gol kaydettigi ve 34 asist yapti.

Del Valle ile yollar ayrildi

Bandirmaspor’da 2021-22 sezonunun kadrosunu kurma çalismalari devam ederken, geçtigimiz yil Giresunspor’dan transfer edilen ve basarili bir sezon geçiren Yonathan Del Valle ile karsilikli anlasilarak yollarin ayrildigi açiklandi.

Bordo-beyazlilarda yeni sezon için ihtiyaç duyulan mevkilere transferler sürerken, geçtigimiz yil forma giyen kalecilerden Gökhan Degirmenci ile devam karari alindigi ifade edilmisti. Bandirmaspor’da bunun üzerine Karacabey Belediyespor’dan transfer edilen ve 3 yillik anlasma saglanan Veysel Sapan’in ardindan Usakspor’un genç Kalecisi Hüseyin Koç ile de anlasma saglandigi açiklandi. Takimin genç isimlerinden ve geçtigimiz sezon da kadroda yer alan Ali Serçek ile birlikte takimdaki yer alan kaleci sayisi dörde yükselmis oldu.

Kaynak: İHA