Galatasaray, Günü Çift Idmanla Geçirdi

Sarikirmizili ekibin sabah ve aksam idmani, yeniden göreve getirilen teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapildi Sözlesmesi sona eren ancak yeni anlasma imzalanmasi beklenen kaptan Arda Turan, aksam idmaninda takimdan ayri çalisti.

Galatasaray Futbol Takimi, 2021-2022 sezonu hazirliklarini çift idmanla sürdürdü.

Sari-kirmizili kulüpten yapilan açiklamaya göre Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki idmanlar yeniden takimin basina geçen teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçeklestirildi.

Sabah antrenmaninda kuvvet çalismalari üzerinde duran Galatasarayli futbolcular, aksam idmanina ise isinma hareketleriyle basladi. Daha sonra sinirli alanda 1'e 1, 2'ye 2, 3'e 3 ve 4’e 4 gruplar halinde çift kale oyun oynandi.

Yeni sezon çalismalarina bugün katilan oyuncular Okan Kocuk ve Christian Luyindama, sabah saglik kontrolünden geçirildi.

Sözlesmesi sona eren ancak sari-kirmizili ekipte devam etmesi beklenen kaptan Arda Turan, aksam antrenmaninda takimdan ayri özel bir çalisma yapti.

Milli takim kampindan dönen Taylan Antalyali, aksam antrenmani öncesi takimi ziyaret ederek Fatih Terim ile bir süre sohbet etti.

Galatasaray, yeni sezon hazirliklarina yarin yapacagi antrenmanla devam edecek.

Kaynak: AA