Filenin Efeleri, Sampiyonluk Kupasiyla Istanbul'a Döndü

CEV Avrupa Altin Ligi Finali’nde Ukrayna’yi maglup ederek sampiyonluk kupasini kaldiran A Milli Voleybol Erkek Takimi Istanbul’a döndü. Bando takimi tarafindan müzikler esliginde gerçeklesen karsilama sonrasi Antrenör Nedim Özbey “Çocuklarim böyle bir karsilamayi hak etti” dedi.



CEV Avrupa Altin Ligi Finali’nde Ukrayna’yi 3-1 maglup ederek sampiyon olan A Milli Voleybol Erkek Takimi, 17.00 uçagiyla Sabiha Gökçen Havalimani’na inis yapti. Sampiyonluk kupasi ile ülkeye dönen Milli Takimi havalimani içerisindeki bando takimi karsiladi. Türkiye Erkek Milli Voleybol Takimi antrenörü Nedim Özbey sampiyonluk sonrasi kendisini karsilayan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

"Ihtiyacimiz olan zamanda kupayi kazandilar"

Turnuvaya iliskin konusan Antrenör Nedim Özbey, “Çocuklarimin böyle bir karsilamayi hak ettiklerini düsünüyorum. Zorlu bir turnuvadan namaglup olarak çikmayi basardik. Onlari sizlerin nezdinde öpüyor ve alkisliyorum. Geçen seferki turnuvada da biz almistik. Kupanin ismi degisti. Elde ettigimiz sampiyonluklar arasinda en degerlisi bu oldu. Vatana, millete bu kupayi hediye ediyoruz. Farkindaysaniz ülkemizin en genç takimiyla bu maçlara çiktik. 10 tane çocugum ilk defa A Milli formasiyla sahaya çikti. Gerçekten tarih yazdilar. Ihtiyacimiz olan bu zamanda bizlere kupayi getirdiler. Her birini ayri ayri kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA