'Filenin Efeleri' Sampiyonlugu Tüm Babalara Armagan Etti

CEV Avrupa Altin Ligi'nde üst üste ikinci kez namaglup sampiyon olan A Milli Erkek Voleybol Takimi'nda oyuncular, sampiyonlugu tüm babalara armagan etti.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapilan açiklamaya göre, milli voleybolcular, Babalar Günü'ne denk gelen sampiyonlukla ilgili açiklamalarda bulundu.

Milli oyunculardan Adis Lagumdzija, "Babalar Günü gibi anlamli ve güzel bir günde sampiyon oldugumuz için çok mutlu ve gururluyum. Turnuvada 'En degerli oyuncu' seçilmek de ayrica çok gurur verici. Kardesimle birlikte milli takim formasi giydigimiz bu turnuvanin yeri bende hep ayri olacak. Sampiyonlugumuz, üzerimizde büyük emekleri olan tüm babalarimiza armagan olsun." ifadelerini kullandi.

Ay-yildizli oyuncu Burak Güngör, "Bir baba olarak Babalar Günü'nde sampiyon oldugumuz için çok mutluyum. Elimizden gelenin en iyisini çocuklarimiz ve gelecegimiz için yapmaya çalisiyoruz. Umuyorum ki bu sampiyonluk da gelecek kusaklar için yol gösterecek ve erkek voleybolu ülkemizde daha da ilerleyecek." degerlendirmesinde bulundu.

"Avrupa Altin Ligi'nde namaglup sampiyon oldugumuz için çok mutluyum." diyen milli voleybolcu Yigit Gülmezoglu, "Her geçen gün yaptiklarimizin üzerine bir seyler katacagimiza ve basarilarimiza yenilerini ekleyecegimize inaniyorum. Her zaman, her kosulda bizi destekleyen ailelerimize, bugünün özelinde de tüm babalarimiza tesekkür ediyorum. Iyi ki varsiniz." seklinde görüs belirtti.

Milli oyuncu Murat Yenipazar ise, "Üst üste ikinci kez Avrupa Altin Ligi sampiyonu oldugumuz için çok mutluyuz. Yakaladigimiz bu ivmeyi korumayi ve daha da ileriye gitmeyi istiyoruz. Bunun için de çok çalisiyoruz. Bize inanan, kalbi bizimle atan, bizi destekleyen herkese çok tesekkür ederiz. Bugünün anlam ve önemiyle babalarimizin günü de kutlu olsun." sözleriyle mutlulugunu dile getirdi.

Kaynak: AA