Fatih Terim Yeniden Florya'da

Galatasaray Kulübünde Burak Elmas'in baskanliga seçilmesinin ardindan görevine devam edecegi açiklanan teknik direktör Fatih Terim, yeni sezon öncesi sari-kirmizili futbol takiminin basinda ilk antrenmanina çikti.

Tecrübeli teknik direktör, yaklasik bir haftadir Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenör Selçuk Inan yönetiminde yeni sezon hazirliklarini sürdüren sari-kirmizili ekiple bir araya geldi.

Erken saatlerde tesislere gelen Terim, ilk olarak çalisanlarla selamlasti. Ardindan antrenman sahasina geçen Fatih Terim, futbolcular tarafindan alkislarla karsilandi. Oyuncularin hepsiyle tek tek tokalasan Terim, "Hayirli olsun hepimize." ifadesini kullandi.

Fatih Terim, daha sonra antrenörler Selçuk Inan ile Necati Ates'ten bilgi aldi. Galatasaray'da sözlesmesi sona eren ve yeni sezonda devam etmesi beklenen kaptan Arda Turan da antrenmani takip etti.

Idmanda sari-kirmizili futbolcular güç ve dayaniklilik çalismasi gerçeklestirdi.

Öte yandan, tesislerin yakininda bulunan bir evin balkonundan Galatasarayli bir taraftar Fatih Terim'e, "Hocam, evinize hos geldiniz." diye seslendi. Terim de bu taraftara el sallayarak karsilik verdi.

Kaynak: AA