Ersan Ilyasova Ve Furkan Korkmaz, A Milli Basketbol Takimi'nin Kampina Kanada'da Katilacak

FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri'nde mücadele edecek A Milli Basketbol Takimi'nin aday kadrosunda yer alan Ersan Ilyasova ve Furkan Korkmaz, millilere Kanada'da dahil olacak.

Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesine açiklamalarda bulunan A Erkek Milli Takim Menajeri Kerem Tunçeri, ay-yildizli ekibin Kanada'nin Victoria kentinde 29 Haziran-4 Temmuz'da düzenlenecek elemelerin hazirliklarini Istanbul'da sürdürdügünü bildirdi.

A Milli Takim'in 24 Haziran Persembe günü Kanada'ya giderek kampa girecegini aktaran Tunçeri, "Kadromuzda yer alan ve NBA'de sezonu sona eren Ersan Ilyasova ile Furkan Korkmaz da Kanada'da gerçeklestirilecek kamp çalismalarimiza dahil olacak. 14 kisilik kadromuzla organizasyonda yerimizi alacagiz." ifadelerini kullandi.

Elemelerde Uruguay ve Çekya ile B Grubu'nda yer alan milliler, gruptaki ilk maçinda 30 Haziran Çarsamba günü TSI 05.35'te Uruguay ile karsi karsiya gelecek. A Milli Takim, gruptaki ikinci ve son maçinda ise 1 Temmuz Persembe günü ayni saatte Çekya ile mücadele edecek.

Kaynak: AA