Denizli'nin Süper Lig'de Bir Takimi Daha Oldu

Ankara’da oynan Türkiye Masa Tenisi 1. Lig play-off yükselme maçinda, Süper Lig’e çikan takimlardan biri de Denizli ekibi Tan Halk Oyunlari Gençlik ve Spor Kulübü Kadin Masa Tenisi takimi oldu.



Türkiye Masa Tenisi 1. Lig play-off yükselme maçlari Ankara’nin Keçiören ilçesinde bulunan Taha Akgül Spor Salonunda gerçeklesti. 16 takimin katildigi ve mücadele ettigi play-off maçlari adeta nefesleri kesti. Masa Tenisi Federasyonu Süper Liginde oynamaya 3 takim hak kazandi. Süper Lige çikan takimlardan biri de Denizli takimi Tan Halk Oyunlari Gençlik ve Spor Kulübü Kadin Masa Tenisi takimi oldu. Kulüp Baskani Tevfik Tan ve Antrenör Bahri Kaya önderliginde Hande Özcan, Sevdenur Özkaya, Buse Elver, Nisanur Dersal, Pinar Sen ve Dilan Tek isimli oyunculardan olusan takim 18 galibiyet ve 6 maglubiyet alarak Süper Lige yükselmeyi basardi. Böylelikle Denizli’nin Süper Lig’de bir takimi daha olmus oldu.

Tan Halk Oyunlari Gençlik ve Spor Kulübü Baskani ve Federasyon Denetleme Kurulu üyesi Tevfik Tan, büyük basari sonrasi yaptigi açiklamada, “Takimimiz, Ankara’da yapilan 1.Lig play-off yükselme maçlarinda basarili olarak Masa Tenisi Federasyonu Süper Ligi’nde oynamaya hak kazanmistir. Sporcu kizlarim babalar gününde bana çok güzel bir hediye verdiler. Masa Tenisi Federasyonu Denetleme Kurulu üyesi olmam nedeniyle madalyalarini takmak ve kupalarini vermek bana nasip oldu. Basta antrenörümüz ve sporcularimiz olmak üzere bize gönül veren ve destekleyen herkese tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA