Asatspor'da Hedef Süper Lig

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig'de mücadele eden Antalya Büyüksehir Belediyesi Asatspor, hedefini süper lig olarak belirledi.



Teknik Direktör Hakan Sun, AA muhabirine, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) süreci nedeniyle deplasmanli fikstürün uygulanmayacagi ligde, süper lige çikma maçlarinin 24 Haziran-5 Temmuz tarihlerinde Yalova'da oynanacagini belirtti.

Sun, toplam 12 takimin katilacagi müsabakalarda, ilk iki sirayi elde eden takimlarin süper lige çikmaya hak kazanacagini belirtti.

Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonunda 12 gündür yaptiklari antrenmanlarla hazirliklarini sürdürdüklerini ifade eden Sun, "Takimimiz gayet iyi durumda. Moral ve motivasyonumuz yerinde. Hedefimiz süper lige çikmak. Sampiyonluga en büyük aday takim biziz. Turnuvada, 11 günde 11 maç yapilacagi için en dayanikli takim basarili olacak. Bizim de dayanikliligimiz ve teknigimiz gayet iyi. Antalya süper ligi hak ediyor. Insallah basarili olacagiz." dedi.

Takim kaptanlarindan Cavit Torun da Kovid-19 salgini nedeniyle geçtigimiz sezonun yarida kaldigini belirterek, oldugu gibi tescil edilen puan tablosunda averajla süper lige çikmayi kaçirdiklarini animsatti.

Takim olarak basarili olacaklarina inandiklarini ifade eden Torun, "Maçlarin tamamindan galibiyetle ayrilarak Antalya'nin adini yeniden süper lige yazdirmak istiyoruz." diye konustu.

Kaynak: AA