Teksas Açiklamasi 'Takimina Sahip Çik Bursa!'

Bursaspor’un taraftar grubu Teksas, ‘Takimina sahip çik Bursa’ basliginda bir bildiri yayimladi.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Bursaspor’un en etkili taraftar grubu Teksas, birlik çagrisi yapti. Teksas’in sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada “Degerli Bursasporlular, görevi devralan yeni yönetimimiz, transferde önümüzü tikayan uyusmazliklari gidermek ve transfer tahtasini açmak için yogun mesai harciyor. 2013’ten bugüne birike birike gelen, Bursa’nin agir agabeylerinin 24 milyon TL iken açamadigi ve günü kurtarmak adina öteleye öteleye 150 milyon TL ettigi tahta borcunu çözüme kavusturma yolunda genç yönetimimize kolayliklar diliyoruz. Bizler de, bu amaçla üzerimize düsen ne varsa çekinmeden yapacagimizi daha önce zaten söylemistik” denildi.

“Hosgörü nedir rüyalarinda görürler”

Açiklama su sözlerle devam etti:

“Bu hususta, deginmek istedigimiz iki baslik var. Bugün geldigi konumu, Bursaspor armasi ile tanismasina, Bursaspor’un kendisine verdigi degere ve Bursa’dan baska hiçbir yerde bulamayacagi ilgiye/sahiplenmeye borçlu olan, Bursaspor sayesinde hayati degisen bazi eski oyuncularimizin tutumlari, bu hususlarin ilkidir. Bursaspor’da er yada geç kimsenin parasinin kalmayacagini en iyi kendileri bilmesine ragmen, tahtanin açilmasi kulübümüz için hayati önem arz ederken ‘Firsat bu firsat’ diyen bu arkadaslarimiza asil sitemimizi, rakip olarak stadyumumuza misafir olduklari gün edecegiz. Helallik nedir bilmeyenler, hosgörü nedir rüyalarinda görürler.”

“Destek olmayana oy moy yok”

Teksas’tan yapilan açiklamanin son bölümünde ise sunlara deginildi:

“Ikinci husus ise, arzuladigimiz birlik ortaminin tesisi ve kentimizdeki is dünyasinin kulübümüze destegi ile alakalidir. Bu konuda söz sahibi olanlara daha önce birkaç kez çagrilarda bulunduk. Geçmise dair hakli olduklari bazi çekinceler ve senelere dayanan bir güvensizlik var; ancak hiçbiri ‘Bana ne!’ denmesini hakli kilamaz. Yeni bir sayfa açtik ancak bu defa da, ’Önce bir ortami görelim’ bahanesi ile sorumluluktan kaçiyorlar. Biz efendice tekrarlamak istiyoruz; madem sebepler üretip görevden kendinizi siyirdiniz, bari ‘Katki sunayim da, yarin insan içine çiktigimda Bursalilar beni iyi karsilasinlar, öldügümde iyi ansinlar’ deme zahmetinde bulunun. Kimse sizden komutanlik, askerlik beklemiyor. Cepheye mermi tasiyin yeter. Son sözümüz de sehrimizdeki siyasetçilere; Seçim dönemlerinde Bursaspor atkisi takip geziyorsunuz ya, bu isler öyle olmuyor. Bu sehrin kulübü ve Bursasporlu sahipleri, sizden gereken katkiyi sunmanizi bekliyor. Destek olmayana oy yok.”

Kaynak: İHA