Meram Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayitlari Basliyor

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediye Baskani Mustafa Kavus, Lalebahçe ve Nazmiye Muslu Spor Tesisleri’nde sporcularla bulusarak, Meram Belediyesi Yaz Spor Okullari’nda 22 Haziran Sali gününden itibaren kayitlarin baslayacagi duyurdu.

Salgin dolayisiyla faaliyetlerine ara verilen spor merkezleri kisitlamalarin esnetilmesiyle birlikte yeniden kapilarini açti. Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, Lalebahçe ve Nazmiye Muslu Spor Tesisleri’ni ziyaret ederek, burada spor yapan gençlerle bir araya geldi.

Meram Belediyespor bünyesinde 2 bin 260 sporcu bulunuyor”

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, belediye bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Belediyespor Kulübü hakkinda bilgi vererek, “Kulübümüzde erkek ve kadinlardan olusan yaklasik 2 bin 260 civarinda sporcumuz bulunuyor. Bu sporcularimizin birçogu Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Sampiyonlari’nda müsabakalara çikiyor. Meram Belediyespor Kulübümüz adeta bir sporcu fabrikasi misali çalisiyor, ülkemizi uluslararasi arenada temsil ediyor. Sporcularimiz yakin tarihte birçok madalya alarak herkesi gururlandirdi. Maalesef süreç dolayisiyla kendilerini tesvik edecek bir program gerçeklestirememistik. Insallah salginin tamamen sona ermesiyle birlikte basarili sporcularimizi onore edecek bir organizasyon düzenleyecegiz” seklinde konustu.



Kayitlar 22-27 Haziran tarihleri arasinda basliyor

Baskan Kavus, Yaz Spor Okullari’nin baslayacagi müjdesini vererek, “Salginin yavas yavas etkisini kaybetmeye basladigi su günlerde gençlerimizde sikilmislik ve stres durumunun olustugunu biliyoruz. Bizler de geçtigimiz sene ara verdigimiz yaz spor okullarimizi bu yil yeniden faaliyete geçiriyoruz. Kayitlar, 22 Haziran-27 Haziran tarihleri arasinda internet üzerinden online olarak alinacak. 5 Temmuz tarihi itibariyle de salgin tedbirleri kapsaminda 8 ayri tesisimizde, 10 ayri bransta, 3 bin ögrencimizi misafir edecegiz“ dedi.



“Sporun yani sira sürpriz etkinlikler olacak”

Salgin döneminde evlerinde sikilan çocuklarin, spor yapmanin yani sira düzenlenecek aktivitelerle de güzel vakit geçirecegini kaydeden Baskan Mustafa Kavus, “Gençlerimizi ve çocuklarimizi sürpriz etkinliklerin bekledigini söyleyebilirim. Spor ve eglenceli aktiviteleri bir araya getirerek son süreçle birlikte üzerlerinde olusan stresi atmalarina katki saglamis olacagiz. Yine hocalarimiz spor okulundaki çocuklarimizi izleyerek, yetenekleri dogrultusunda Meram Belediyespor Kulübümüze kazandirmis olacak. Yaz spor okullarimiza tüm çocuklarimizi bekliyoruz” diye konustu.

Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, okçuluk, kort tenisi, satranç, jimnastik, kick boks ve taekwondo branslarinda kayitlarin alinacagi Meram Belediyesi Yaz Spor Okullari; Askan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi, Nazmiye Muslu Spor Merkezi, Lalebahçe Spor Tesisi, Recep Tayyip Erdogan Hali Saha ve Spor Merkezi, Osman Gazi Hali Saha ve Spor Merkezi, Efor Hali Saha ve Spor Merkezi, Meram Yeniyol Hali Saha ve Spor Merkezi’nde faaliyetlerine baslayacak.

Kaynak: İHA