Mavi Bayrakli Plajda Su Cimnastigi Basliyor

Muratpasa Belediyesi’nin saglikli yasam projesi ‘Saglikli Muratpasa Hareketi’nde yaz dönemi spor okulu, 17 brans ve 20 tesiste basliyor. Ücretsiz kurslar için kayitlar açilirken bu dönem belediyenin mavi bayrakli falez plajlarinda su cimnastigi kursu da düzenlenecek.



Muratpasa Belediyesi’nin mahalle gönüllüleri, muhtarlari, spor egitmenleri ve diyetisyenleriyle Türkiye’nin en genis katilimli saglikli yasam projesine dönüsen Saglikli Muratpasa Hareketi’nde yaz dönemi spor okulu 28 Haziran Pazartesi basliyor.

Geçen yil pandemi önlemleri nedeniyle sadece yetiskinler için açilan kurslara bu yil çocuklar ve gençler de kayit yaptirabilecek. 4-5 yas grubuna yönelik bale ve cimnastik, 5-6 yas için Teneffüs Park’ta satranç kursunun yer alacagi spor okulu, 17 bransta açilacak. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol gibi branslarin yani sira badminton, squash, tenis branslarinda kurslar, aralarinda spor tesisleri, salonlari, statlar ve parklarin bulundugu 20 noktada gerçeklestirilecek.

Muratpasa Belediyesi, bu dönem mavi bayrakli Erenkus ve Konserve Koyu falez plajlarinda su cimnastigi kursu da düzenleyecek. Su cimnastigi, her sali ve persembe Erenkus Falez Plaji’nda saat 08.00’den 09.00’a, Konserve Koyu Plaji’nda ise 10.00’dan 11.00’e sürecek. Ücretsiz kurslar için kayitlar Muratpasa Belediyesi’nin internet sitesi ve Turunç Masa’nin çagri merkezi üzerinden yapilabilecek.

Kaynak: İHA