Marmara Üniversitesi Mwins Spor Ve Rekreasyon 2021 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Marmara Üniversitesi ögrencileri ile akademik ve idari kadrosunun hayata geçirdigi Marmara Üniversitesi MWins Spor ve Rekreasyon 2021 Ödülleri, bugün düzenlenen çevrim içi törenle sahiplerini buldu.

Bu yil ilk kez düzenlenen organizasyonda yilin spor yöneticisi Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Baskani Baskani Mehmet Akif Üstündag oldu.

A Milli Kadin Voleybol Takimi yilin takimi seçilirken, yilin kadin sporcusu A Milli Kadin Voleybol Takimi Kaptani Eda Erdem Dündar, yilin antrenörü ay-yildizli ekibin basantrenörü Giovanni Guidetti, yilin etik spor insani ise Bahar Toksoy Guidetti oldu.

TVF Baskani Üstündag kendisini ödüle layik görenlere tesekkür ederek, "Ülkemizin önde gelen yüksek ögretim kurumlarindan Marmara Üniversitesi tarafindan voleybola gösterilen ilgi ve alakadan dolayi mutlulugumu paylasmak istiyorum. Yilin spor yöneticisi kategorisinde bu ödülü sahsima layik gören tüm Marmara Üniversitesi mensuplarina tesekkür ediyorum. 2021 voleybol yili olacak demistik. Öyle de oluyor. Filenin Sultanlari, Italya'da devam eden Milletler Ligi'nde üst üste 3. kez dünyanin en iyi 4 takimi arasina kalmayi basardi. Avrupa Altin Ligi'nin son sampiyonu Filenin Efeleri de Belçika'da düzenlenen dörtlü finallerde namaglup finale yükseldi. Milli takimlarimizla gurur duyuyoruz. Hem A Milli Kadin hem de A Milli Erkek Voleybol Takimimiza sampiyonluk yolunda yürekten basarilar diliyorum. Kalbimiz onlarla." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA