Kepez'de Pedallar 120 Dakika Yaristi

Kepez Belediyesi tarafindan her yil gerçeklestirilen ‘120 Dakika Dag Bisikleti’ Yarislari, bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipligi yapti. Bisiklet severler Kepez’in oksijeni bol ormanlarindan Parkfuntastic’te düzenlenen parkurda kiyasiya bir yaris sergiledi.

Heyecanin dorukta oldugu yarislara yüzlerce bisikletli katilirken, yarisin startini Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü verdi. Spora ve sporcuya verdikleri degere deginen Tütüncü, her yil böyle güzel bir etkinlige ev sahipligi yaparak bisiklet sporuna katki koyduklari için yasadigi mutlulugu dile getirdi. Nefes kesen mücadelede bisiklet tutkunlarinin heyecanina ortak olan Tütüncü, parkur yarisini organizasyon ekibiyle birlikte takip etti.

Amatör ve profesyonel sporcular katildi

Farkli yas gruplarinin katilim sagladigi yaris, rampa ve dik yokuslarin bulundugu parkur ile bisiklet sporcularinin ter döktügü heyecanla geçen 120 dakikaya sahne oldu. Amatör ve profesyonel sporcular, 2,5 kilometrelik parkurda mücadele etti. Günün sampiyonu bulundugu kategoride parkuru 120 dakikada en çok turlayan sporcular olurken, kendi kategorisinde dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Kepez Belediyesi sponsorlugunda gerçeklesen bisiklet yarisina amatör ve profesyonel olmak üzere sekiz kategoride 126 sporcu katildi.

120 Dakika Dag Bisikleti Yarislari’nda Süleyman Sapa birinci, Abdurrahman Inal ikinci ve Bayram Eroglu üçüncü oldu.

Kaynak: İHA