ING Basketbol Süper Ligi'nin Yeni Ekibi Semt77 Yalovaspor Sürprizlerin Takimi Olmak Istiyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final serisinde Samsunspor'a 3-1 üstünlük kurarak ING Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Semt77 Yalovaspor'da yönetim, sürpriz sonuçlara imza atacak bir takim olusturmayi hedefliyor.

Kulüp baskani Orbay Tuna, AA muhabirine yaptigi açiklamada, ilk kez 2021-2022 sezonunda mücadele edecekleri Süper Lig'e çabuk adapte olmak istediklerini söyledi.

Öncelikli hedeflerinin ligi orta siralarda bitirmek olacagini belirten Tuna, "Aldigimiz risk ve sorumluluk bu yönde olacak. Hem takim olarak Süper Lig'i içimize sindirecegiz hem de seyirci sindirecek. Lige ilk önce alisacagiz, ondan sonra hep sürpriz sonuçlara oynayacagiz. Bu konuda iddialiyiz." diye konustu.

Tuna, lige tutunmak için altyapiyi gelistirip giderlerini azaltincaya kadar 2-3 yil maddi destege ihtiyaç duyacaklarini dile getirdi.

Transfer görüsmelerine basladiklarini aktaran Tuna, söyle konustu:

"Hakan Yavuz hocamizin dogru takim kuracagina inaniyorum. Anadolu Efes'ten de belki transfer yapabiliriz. Yalova'yi iddiali tutabilecek transferlerimiz olacak. Transfer konusunda, tatmin edici transferler yapacagiz. Buna herkes emin olsun. Ilk 3 transferi yakin zaman içinde bitirip Süper Lig'de su havayi olusturmak istiyoruz; evet, Yalovaspor bir seyler yapiyor. Ayrica yeni sezonda maçlar seyircili oynanacak. Biz de önümüzdeki haftadan itibaren kombine satislarimizin çalismalarina baslayacagiz."

Kaynak: AA