Halterde Altin Madalya Kocaeli'ye Geldi

Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagitspor’un basarili haltercisi Ceren Akarsu Türkiye Halter Federasyonu tarafindan düzenlenen U15 ve Yildizlar Ferdi Türkiye Sampiyonasindan altin madalya ile döndü.

Bursa’da Türkiye Halter Federasyonu tarafindan 14-19 Haziran tarihlerinde düzenlenen U15 ve Yildizlar Ferdi Türkiye Sampiyonasinda 40 kilogramda mücadele eden Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagitspor haltercilerinden Ceren Akarsu, koparmada 40, silkmede 53 kilogram, genel toplamda ise 93 kilogram kaldirarak Türkiye Sampiyonu oldu. Basarili sporcu elde ettigi basari ile Milli Takim kapisini da aralamis oldu.

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin’in kendilerine çok destek verdigini belirten Ceren Akarsu, sampiyonlugunun ardindan yasadigi sevinci dile getirerek, “Uzun yillardir hocalarim ile bu günler için çalisiyorum. Basardigim için çok mutluyum. Pandemi döneminde dahi bizleri destekleyen ve antrenmanlarimizi yapmamizi saglayan Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskanimiz Tahir Büyükakin’a özellikle tesekkür etmek istiyorum. Baskanimizin bize destegi sayesinde antrenörlerimiz ile beraber durmadan çalisarak bu noktaya geldik. Hedefim Berfin ablam gibi milli takim ile büyük basarilar kazanmak” dedi.

Kaynak: İHA