Down Sendromlu Murat'a Hürriyet'ten Forma Hediyesi

Izmit Belediye Baskani Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Dilovasi Çerkesli Köyü’nde yasayan ve Kocaelispor hayrani olan down sendromlu Murat Erdem’e Kocaelispor formasi hediye etti.

Dilovasi ilçesinden Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet’e ulasan bir vatandas, ilçelerinde Kocaelispor asigi bir down sendromlu gencin oldugunu ve Kocaelispor formasi talebini aktardi. Baskan Hürriyet, Dilovasi’nda yasayan Murat Erdem’in de istedigini yanitsiz birakmadi. Izmit Belediye Koordinatörü Ozan Aksu ile Spor Müdürü Mithat Aga, Dilovasi’nin Çerkesli Köyü’ne giderek baskan Hürriyet’in hediyesi olan Kocaelispor formasini genç Murat’a ulastirdi. Formayi ve hediyeleri karsisinda gören Murat Erdem büyük bir mutluluk yasadi.

Murat Erdem Kocaelispor formasinin yaninda baska bir sürprizle daha karsilasti. Murat’in, Kocaelispor’un efsane golcülerinden Taner Gülleri hayrani oldugunu ögrenen yetkililer, Gülleri ile Murat Erdem’i telefonda görüntülü konusturdu. Forma sürprizinin üstüne Taner Gülleri’yi karsisinda gören Kocaelisporlu Murat, unutamayacagi anlar yasadi. Murat Erdem, Taner Gülleri’nin Galatasaray’a bir maçta 4 gol attigini unutmadigini söylerken, Gülleri de Murat’a özel bir forma hediye edeceginin müjdesini verdi.

Kaynak: İHA