Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu'nun Yeni Sezonda Sampiyonluga Inanci Tam Açiklamasi

'Bu sezon teknik direktörümüz Abdullah Avci ve ekibinin özverili katkilariyla, futbolcu kadromuzun inanç ve azmiyle arzuladigimiz o mutlulugu yasamayi çok istiyoruz. Insallah basaracagiz'

Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, yeni sezonda sampiyonluga ulasacaklarina inandigini belirtti.

Agaoglu, Trabzonspor dergisine verdigi röportajda, Trabzonspor'un global bir marka oldugunu ve bu markanin 54 yildir yoluna devam ettigini kaydetti.

"Kimi zaman yönetimsel hatalar nedeniyle zarara ugrasa da yarislardan kopsa da Trabzonspor hep ayakta kalmayi basarmistir. Sampiyonluklar kazanmis, kupalar kaldirmistir." ifadelerini kullanan Agaoglu, su degerlendirmede bulundu:

"Bizler Nisan 2018'de göreve geldigimizde, iste o kimi zamanlarin en kötü günleriydi. 'Trabzonspor var ise her zaman umut vardir' sözünü ilke edinen ben ve yönetim kurulundaki arkadaslarim çok zorlu süreçlerden geçerek bugünlere geldik."

Agaoglu, artik her sene basariya kosan, yarisin içerisinde olan ve mücadeleden asla vazgeçmeyen bir Trabzonspor oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Ekonomisiyle, kurumsal yapisiyla profesyonelce yönetilen bir Trabzonspor var. Altyapisiyla üreten, ürettigini A takiminda oynatarak degerli hale getiren ve yüksek bonservis bedelleriyle satan bir Trabzonspor var. Önümüzde de yeni sezon, yeni umutlar var. Bu sene UEFA Konferans Ligi'ne katilim basarisi göstersek de Trabzonspor için bu yeterli degildir. Tabii ki Avrupa'ya gitmek kiymetlidir ama Trabzonspor her zaman en iyisinde olmalidir. Sampiyonlar Ligi'nde."

- Yeni transferler kamp dönemine yetistirilmeye çalisiliyor

Bu hedef dogrultusunda hareket ederek, 4 Temmuz'da baslayacak kamp dönemine yeni transferleri yetistirmeye çalistiklarina isaret eden Agaoglu, "Teknik direktörümüz Abdullah Avci ile izleme komitesinin önerileri dogrultusunda Bruno Peres, Gervinho ve Marek Hamsik gibi degerli isimleri kadromuza dahil ettik. Eksik olan bölgelere de gerekli takviyeleri yaparak yeni sezona güçlü bir sekilde 'Merhaba' demek istiyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Agaoglu, en önemli güçlerinin taraftarlari oldugunu belirterek, yeni sezonda belli bir oranda maçlarin seyircili oynanmasina izin verilmesi durumunda, yeniden eski günlerdeki gibi taraftarin takimin gücüne güç katacagini ifade etti.

Bugün, Türkiye'de hiçbir kulübün basaramadigi biçimde transferlerini sezon öncesi yapabilen, hazirlik kampina tam kadro baslamak isteyen bir Trabzonspor'a evrildiklerini kaydeden Agaoglu, söyle devam etti:

"Basta ödeme dengesi ve diger sosyal sartlarla birlikte futbolcularin Trabzonspor'u tercih sebebi olarak gördügü, bizlerin de bununla gurur duydugu bir süreç yasiyoruz. Umuyor ve diliyorum ki kararlilikla attigimiz bu dogru adimlar neticesinde bizlerin saha disindaki görevini tam yerine getirmesi, saha içine de büyük bir etki edecektir. Bu sezon teknik direktörümüz Abdullah Avci ve ekibinin özverili katkilariyla, futbolcu kadromuzun inanç ve azmiyle arzuladigimiz o mutlulugu yasamayi çok istiyoruz. Insallah basaracagiz."

Agaoglu, koronavirüs salgini nedeniyle yaklasik 1,5 yildir gelirlerin yari yariya düsmesi sebebiyle büyük zorluklar çektiklerini aktararak, sunlari kaydetti:

"Simdi önümüzde bu zorluklari asmak için güzel bir firsat var. Yeni sezon formalarimiz bu ay sonuna dogru çikiyor. Efsane çubuklumuz, mavi beyaz formamiz ve telkari islemeli lacivert renkteki bir diger formamiz TS Club'lardaki yerini alacak."

Baskan Agaoglu, taraftardan, önceki yillara oranla daha fazla kulübe destek olmalarini da istedi.

Kaynak: AA