Mert Müldür Açiklamasi 'Kazanmak Için Baski Yapmaliyiz'

A Milli Takim Futbolcusu Mert Müldür, Isviçre maçi öncesinde açiklamalarda bulundu. Ilk iki maçi kaybettiklerini ve bunun üzücü oldugunu söyleyen Müldür, "Isviçre karsisinda kazanmak adina baski yapmamiz gerekiyor" ifadelerini kullandi.

A Milli Takim futbolcularimizdan Mert Müldür açiklamalarda bulundu. Sampiyonanin su ana kadar umduklari kadar iyi gitmedigini belirten Mert Müldür, "Ilk iki maçimizi kaybettik. Bu çok üzücü bir durum. Daha iyi sonuçlar elde etmeyi hedeflemistik. Büyük hedeflerimiz vardi fakat iki maçta iki maglubiyetle baslamak bizim için kötü oldu. Takimda herkes çok üzgün durumda. Ama bir an önce toparlanmamiz gerekiyor. Üçüncü bir maçimiz var ve buna her sekilde hazirlikli olmaliyiz. Grubumuzu üçüncü bitirmek için, kazanmak adina baski yapmaliyiz. Her seye ragmen turnuvayi olumlu bir sonuçla kapatmaliyiz. 2 yenilginin ardindan Isviçre karsilasmasi kolay geçmeyecek. Isviçre maçi zor bir maç olacak. Herkes çok üzgün ama bir an önce toparlanmamiz gerekiyor. Üçüncü maç da bizim için çok önemli ve umarim kazaniriz. Italya ve Galler ile karsilastirirsak, Galler karsisinda daha fazla sansimiz vardi ama onlari sonuca çeviremedik. Eger basarabilseydik çok daha iyi bir sonuç alabilecegimize inaniyorum" diye konustu.

Küçük bir sans olsa da eleme turlarina çikmak istediklerini dile getiren A Milli futbolcu, "Gruptan çikamasak da turnuvayi iyi bitirmeyi umuyoruz" diye konustu.



"Taraftarlar her zaman bizimleydi"

Turnuvanin 11 ülkede, 11 ayri sehirde oynanmasiyla ilgili de görüslerini dile getiren Mert Müldür, "Bana göre bu durum taraftarlar için iyi bir sey. Avrupa’nin dört bir yanindaki taraftarlar stadyuma gelme firsatina sahipler. Maçlarimizin Bakü’de olmasi aslinda bizim için çok iyi oldu. Azerbaycan halki bizi terk etmedi. Onlar her zaman bizimleydi. Yaklasik bir buçuk yildir taraftarlarin önünde oynamamak herkesi çok üzdü. Taraftarlar da bu oyunun bir parçasi. Geri döndükleri için çok mutluyuz. Herkesi bir arada görmek bizi çok mutlu ediyor. Insanlari daha da mutlu ediyor. Yani çok daha iyi bir durum" yorumunda bulundu. Taraftarlara da tesekkür eden Müldür, "Turnuva boyunca bize destek oldular. Onlara tesekkür etmek isteriz. Iyi bir sonuç alamasak da umarim bizi desteklemekten vazgeçmezler. Bize inanmaya devam etsinler. Önümüzdeki maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz. Benzer bir mesaj Azerbaycanli taraftarlarimiza da göndermek isterim. Onlara da sonsuz tesekkürlerimizi sunuyorum" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA